Gezinscoach Ambulant Leger des Heils Leger des Heils 03-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Gezinscoach Ambulant Leger des Heils Leger des Heils 03-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Gezinscoach Ambulant Leger des Heils Veendam 24-32 uur

location_on Veendam

access_time 24 - 32 uren per week

euro 3250 - 4547

school HBO

Heb jij hart voor onze jongeren? Schrik jij niet van onverwachte situaties? Ben je bevlogen in je werk en zet je graag een extra mijl voor de kwetsbare mensen in de samenleving? Zoek je vrijheid en flexibiliteit in je functie?
Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Voor de regio Oost Groningen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die als begeleider Jeugd en Gezin het ambulante team gaat versterken.
Geen dag is gelijk, beloofd! Als gezinsbegeleider werk je met een aantal vaste gezinnen in je caseload. Dat kinderen veilig en gezond moeten opgroeien, daar is iedereen het over eens. Maar soms spelen er zaken in het gezin dat dat niet altijd lukt.
Met het gezin (en ketenpartners) probeer je stappen te maken, waarbij de veiligheid van het kind altijd centraal staat. Je helpt sociale vaardigheden te ontwikkelen en stelt samen met het gezin haalbare doelen op.
De functie van gezinsbegeleider kent verschillende rollen: praktisch, overstijgend, coördinerend, en activerend. Een uitdagende zelfstandige en flexibele job!
Bij ons kies je niet voor een vacature, maar voor een loopbaan en gaan we kijken waar jij energie van krijgt. We denken graag in mogelijkheden voor de kinderen en het gezin, maar ook in mogelijkheden voor jou.
Waar jij je in wilt ontwikkelen zodat je als zorgprofessional elke dag met plezier naar je werk gaat.
Of je nu al een aantal jaren meeloopt of starter bent op de arbeidsmarkt, dit kan je volgende stap zijn!
Start óf vervolg je loopbaan morgen bij ons!

Dit ben jij

 • Een afgeronde Hbo-opleiding (bachelor) MWD, SPH, Social Work of Pedagogiek
 • Een SKJ-registratie, of de bereidheid en mogelijkheden hebben om je te laten registreren.
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Een rijbewijs en in bezit van een auto.
Wil je hier meer over lezen? Kijk op legerdesheils.nl/identiteit.

Dit bieden wij

 • Groei voorop : bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. Met een loopbaanbudget en onze interne Leger des Heils Academie zijn er volop kansen om te groeien.
 • Goed salaris : afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 3.250,- tot 4.547,- o.b.v. 36 uur)
 • Positieve werksfeer: een goede teamdynamiek, ruimte voor overleg, feedback en samenwerking op een respectvolle manier.
 • Even tot rust: het werk kan soms pittig zijn. Daarom begrijpen we dat je echt behoefte hebt aan rust en krijg je 170 verlofuren bij een fulltime contract (36 uur).
 • Van A naar B : welk vervoersmiddel je ook kiest, bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan).
 • Extra's : zoals een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioenopname en sportbudget. Verdere arbeidsvoorwaarden kan je vinden in de CAO Sociaal Werk.

Over het Leger des Heils

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen werken voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact! Dat is werken bij het Leger des Heils.
Het Leger des Heils is er voor de mensen zonder helper. Wij staan klaar voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van gezondheidszorg, beschermd wonen, administratie werk en opvoeding.
Regio Noordoost kenmerkt zich door lef, doorzettingsvermogen, collegialiteit en werkplezier!
Meer lezen over ons werk? www.legerdesheils.nl .

Neem dan gerust contact op met Ingrid Bes, teammanager Ambulant Jeugd en Gezin Oost Groningen op

Vragen?
Neem contact op met Gezinscoach Ambulant Leger des Heils Veendam 24 32 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGezinscoach
Indicatie salaris (min – max]3250 – 4547
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/gezinscoach-ambulant-leger-des-heils-veendam-24-32-uur-v189921

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.