Zorgmedewerker plusgroep kinderopvang Prokino Kinderopvang 17-07-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Zorgmedewerker plusgroep kinderopvang Prokino Kinderopvang 17-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Zorgmedewerker Plusgroepen Zorg Jonge Kind (oproep) in Veendam

Voor onze Plusgroepen bij Zorg Jonge Kind zoeken we collega's die ervaring en/of affiniteit hebben met kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar met extra ontwikkelings-, opvoedings- of zorgvragen.

Het aantal uur is in overleg en we hebben verschillende contracten beschikbaar.

Waar kom je te werken?

Voor onze Plusgroepen bij Zorg Jonge Kind in Veendam zoeken wij nieuwe flex collega's die op oproepbasis kunnen ondersteuenen op onze locaties. 

Wat ga je doen in deze functie? Jij:

 • begeleidt de kinderen op de Plusgroep en vormt met onze samenwerkingspartners een multidisciplinair team.
 • werkt oplossings-, competentie- en systeemgericht en hebt kennis van diverse problematieken (ADHD, ASS, angststoornissen, hechtingsproblematiek).
 • bent in staat de ondersteuningsbehoefte van het kind aan de hand van observaties en met behulp van methodisch werken te begeleiden
 • biedt duidelijke structuur en voorspelbaarheid en beschikt over een creatieve aanpak als de situatie daarom vraagt.
 • bent in staat een begeleidingsplan op te stellen en het kind conform plan te begeleiden.
 • coördineert als begeleider het mentorschap rondom het kind samen met collega-zorgprofessionals/ multidisciplinair team en ben je het aanspreekpunt voor ouders.
 • neemt deel aan team-overleggen en kindbesprekingen onder begeleiding van een gedragswetenschapper
 • werkt intensief samen met collega-zorgprofessionals/multidisciplinair team, omdat je weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

Wie ben jij? Jij:

 • Hebt doorzettingsvermogen en vind het een uitdaging om binnen onze groeiende organisatie zelf nieuwe paden te banen
 • Helpt graag kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar en ziethet begeleiden van kinderen met een extra ontwikkelings-, opvoedings- of zorgvraag (waarbij soms sprake is van psychosociale problematiek of stagnatie op het gebied van ontwikkeling of problemen met gedrag) als uitdaging
 • Bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding (pedagogiek, MWD of SPH). En bent bij voorkeur SKJ-geregistreerd. (Heb je een relevante MBO4 opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!
 • Bent flexibel

Wat bieden we jou?

Prokino vindt het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste opvang bieden. Daarom hebben we voor jou:

 • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Wij werken met een volledig scholingsplan waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer
 • Een contract voor 1 jaar met de intentie tot verlenging met een marktconform salaris volgens CAO Jeugdzorg

Als medewerker van Prokino lever je vanuit jouw persoonlijkheid en expertise een bijdrage aan het perspectief en de ontwikkeling van onze kinderen. Wij werken met meer dan 2000 enthousiaste en betrokken collega’s op bijna 200 locaties door heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Na het uploaden van je cv en motivatie kijken we of ook wij een match zien. Als dat het geval is, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Zijn we beiden enthousiast dan volgt een tweede gesprek. En komen we er samen uit, dan kun je wat ons betreft snel aan de slag!

Klaar om te solliciteren? Dat kan via onderstaande knop.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op met onze zorgcoördinator Madelon Diender op 06 – 82970390. Appen mag natuurlijk ook!

Spreekt de functie je aan? Stuur dan voor 11 augustus 2023, maar het liefst zo spoedig mogelijk, een korte motivatie en je cv naar zorgjongekind@prokino.nl  met als onderwerp “Vacature Zorgmedewerker Plusgroepen” of reageer via de sollicitatiebutton.

Zijn wij dé match?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVakspecialisten Op Het Gebied Van Maatschappelijk Werk
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)12 – 20
Contactgegevenszorgjongekind@prokino.nl , 682970390 onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.prokino.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/sollicitatie-prokino?VcSn=633

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.