Leerling Verzorgende IG Alphabet Nederland 08-02-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Leerling Verzorgende IG Alphabet Nederland 08-02-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Leerling Verzorgende IG "

Leerling Verzorgende IG

Ben jij degene die van meerwaarde wil zijn voor onze bewoners en wil jij dit gelijk toepassen in de zorg? Denk jij in kansen en mogelijkheden én draag jij graag bij aan verbeteringen en vernieuwing? Dan hebben wij dé baan voor jou.

Leerling Verzorgende IG bij Zorggroep Meander
Als leerling verzorgende IG draag jij bij aan het welzijn van de bewoners en je helpt hen om zo lang mogelijk de eigen regie in stand te houden. Je zet je continu in om onze bewoners te stimuleren en adviseren bij dagelijkse activiteiten en zorgt dat de familie van de bewoner betrokken is bij de zorg die je levert. Met je professionele en warme persoonlijkheid ben je goed in staat de bewoners te verzorgen en ondersteunen in uiteenlopende situaties. Je kunt goed organiseren en bent daardoor goed in staat een balans te vinden om privé, werk en leren met elkaar te combineren. Daarnaast zoeken we ook jouw frisse blik op zorg en onze organisatie. Je kunt overstijgend denken en handelen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed en je kunt goed verbinden met bewoners, familie, collega's en andere betrokkenen.

Kortom: een veelzijdige baan waarin je veel kunt leren én waar jij met jouw hart voor de zorg een belangrijk aandeel kan leveren in het welzijn van onze bewoners en cliënten.

De opleiding
Wij hebben in september 2024 een aantal plekken beschikbaar voor de tweejarige opleiding Verzorgende IG. In die periode ga je één dag per week naar school. Als leerling Verzorgende IG maak je kennis met meerdere vormen van zorg. In het eerste jaar van je opleiding werk in je één van de Woonzorg of Woonservice locaties van Zorggroep Meander. In het tweede jaar van je opleiding werk je in één van de thuiszorgteams van Zorggroep Meander.

Wat krijg je van ons?

 • Als je bij ons komt werken en leren bieden we je een opleiding waarbij je zowel deskundig wordt in het verlenen van zorg als in het begeleiden van bewoners binnen hun woon- en leefomgeving.
 • Vanuit Zorggroep Meander is er gedurende je opleiding een begeleider aan je gekoppeld.
 • Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst voor 24 uurper week , gekoppeld aan je opleiding. De schooldag wordt vergoed conform CAO VVT.
 • Een leerling ontvangt salaris conform de CAO VVT. Ben je werkzaam binnen Zorggroep Meander en is je huidige salaris hoger dan het leerling salaris? Dan zal deze gedurende de opleiding worden gehanteerd.

Bij ons is een baan bij Zorggroep Meander na je opleiding altijd het uitgangspunt.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een diploma op minimaal MBO 2 niveau. Bij voorkeur in een zorg gerelateerde richting.
 • Jij bent in staat om de visie van Zorggroep Meander te benoemen en hiernaar te werken.
 • Jij bent bereid om te werken in de dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Jij hebt een rijbewijs B en een auto tot je beschikking.
 • Jij hebt goede digitale vaardigheden en je hebt een laptop tot je beschikking.

Over Zorggroep Meander

Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroep-meander.career.emply.com/apply/leerling-verzorgende-ig/x6w2i3/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.