Begeleider Cosis 27-10-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Begeleider Cosis 27-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Begeleider WDL Veendam Poortgebouw

Locatie Veendam Uren per week 24 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 3) Sluitingsdatum 14 november

Hou jij van een uitdaging? En kan jij schakelen tussen de verschillende doelgroepen? Wij zoeken voor WDL (Werken, Dagbesteding en Leren) Veendam een begeleider voor 24 uur per week. Een duizendpoot die ook creatieve talenten heeft en bij wie de cliënt op de 1e plaatst komt.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Bij WDL Veendam locatie het Poortgebouw begeleiden we een diverse groep cliënten, variërend in de leeftijd van 16 tot 80 jaar. We hebben verschillende groepen: de ouderen-, crea- en dienstengroepen. We begeleiden gemiddeld zo'n 40 cliënten per dag. Voor onze cliënten is routine en structuur van groot belang. Samen met elke cliënt onderzoeken we wat hun specifieke behoeften zijn en op welke gebieden ze kunnen en mogen ontwikkelen.

Wij spelen een cruciale rol in het ondersteunen van de cliënten in hun leerproces en bij het aanleren van de relevante vaardigheden, zodat ze zo zelfstandig mogelijk hun taken kunnen uitvoeren. Belangrijke hulpmiddelen in ons werk zijn de werkkaarten (deze gebruiken we vooral bij de dienstengroepen), die als leidraad dienen in het dagelijkse begeleidingsproces. Het bieden van structuur en de juiste ondersteuning, helpen onze diverse cliëntengroep om te gedijen en om hun persoonlijke doelen te bereiken.

We zijn een locatie die nog volop in ontwikkeling is en willen graag samen met jou bouwen aan (nieuwe) kansen en mogelijkheden waarin de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Jij hebt de vrijheid om samen met het team initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren.

Begeleider WDL Veendam Poortgebouw

Dit ben jij

Jij bent een betrokken, enthousiaste begeleider, die met een gezonde dosis humor zijn of haar dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Afwisseling is voor jou vanzelfsprekend, want je staat open voor het werken met verschillende groepen. Jij beschikt over het vermogen om de cliënt op waarde te schatten, zelfs in uitdagende situaties. Daarnaast ben je in staat om structuur te bieden en methodisch te handelen.

Zelfstandigheid is voor jou geen probleem. Als begeleider werk je nauw samen met de persoonlijk begeleider en draag je actief bij aan de ontwikkeling van de locatie. Je communiceert op een open en respectvolle manier en je bent bedreven in het geven van constructieve feedback. Jouw veelzijdige kwaliteiten maken jou een waardevolle aanvulling voor ons team.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling in verband met het werken op de verschillende groepen.
 • Kennis hebt van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) of bereid bent deze je eigen te maken.
 • In bezit bent van een rijbewijs.

Bied jij mij structuur, veiligheid en een zinvolle daginvulling?

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

 • Per december een bruto maandsalaris van minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.067,- volgens FWG 30 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en e-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een omgeving die ruimte biedt voor innovatie en initiatieven - jouw ideeën maken het verschil!

Wil je weten of Cosis perfect bij jou past?

Voel je welkom en solliciteer

Ben jij klaar om als begeleider aan de slag te gaan bij WDL Veendam, locatie Poortgebouw? Laat van je horen door op de 'solliciteer' knop te klikken! Wacht niet te lang. Reageer vóór woensdag 15 november 2023.

Heb je verdere vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met , teamcoördinator, op telefoonnummer . Tineke zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Solliciteer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2127 – 3067
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cosis.nu/alles-over-cosis/vacatures/begeleider-wdl-veendam-poortgebouw

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.