Verzorgende IG Zorggroep Meander 08-08-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 08-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - Thuiszorg Veendam

Publicatiedatum: 08-08-2023 Salaris: FWG 35 - max. € 3.025,81 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 9846 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 28-08-2023 Uren: 12-24

Ben jij de proactieve Verzorgende IG die in staat is het beste uit zichzelf en anderen te halen? Creëer jij voor onze cliënten een zo optimaal mogelijke leefomgeving? Dan zoeken we jou!
Verzorgende IG in de Thuiszorg Veendam
Als verzorgende IG ben jij onmisbaar in de dagelijkse verzorging aan onze cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Jij stimuleert en adviseert cliënten bij dagelijkse activiteiten en begeleidt bij de zelfzorg en/of mantelzorg. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de zelfredzaamheid van onze cliënten door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren, zodat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden. Hierbij verricht jij natuurlijk zorgtaken en voorbehouden handelingen. Jij hebt daarbij de belangrijke taak om met jouw oog voor detail veranderingen van de cliënt te herkennen én te melden om continue passende zorg te verlenen.

Het team
Thuiszorg Veendam is werkzaam in verschillende wijken regio Veendam/Midden Groningen, waaronder ook het PG team valt. Wij hebben nu vacatures voor Verzorgende IG'ers in het algemeen en voor Verzorgende IG'ers met affiniteit PG. Tevens is er de mogelijkheid om in meerdere teams werkzaam te zijn binnen Veendam. In overleg met jou wordt gekeken in welk team je komt te werken. Binnen de teams hangt een fijne sfeer, iedereen is bereid elkaar te helpen/wat te gunnen. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd stellen aan één van je collega's. Onze ervaring is dat het samenbrengen van ervaring en een "frisse wind" een mooie dynamiek geeft die ons in staat stelt veel van elkaar te leren.
Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.199,49 tot €3.025,81 conform FWG 35 CAO VVT .
 • Een dienstverband dat bij jou past ( 12 tot 24 uur per week) .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3).
 • Jij staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG.
 • Jij bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Jij kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en collega's, je gaat het gesprek niet uit de weg.
 • Jij bent geduldig, eerlijk, integer en flexibel.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met de teammanagers van Thuiszorg Veendam, Jantina Niemeijer , Sallina Prins via en Chris Roelfsema via of () via telefoonnummer .

Voordat je in dienst komt, ontvangen we graag een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referent van je.
Je kunt solliciteren tot en met 28 augustus a.s .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3025 – 3025
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---thuiszorg-veendam-9846

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.