Verzorgende IG Zorggroep Meander 04-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 04-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG

Publicatiedatum: 04-01-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.177,10 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 10477 locatie: Diverse locaties Sluitingsdatum: 25-01-2024 Uren: 4-28

Ben jij een enthousiaste en deskundige Verzorgende IG en zoek je een nieuwe werkplek? Wil jij met ons in gesprek over jouw kwaliteiten en wensen en samen kijken wat bij je past? Dan hebben wij de baan voor jou.

Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar een Verzorgende IG, zowel op onze woonlocaties als in de thuiszorg!
Verzorgende IG bij Zorggroep Meander
Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voor onze bewoners en cliënten voorop staan. Wij bieden jou een boeiende en afwisselende baan waarbij jij oog hebt voor het levensverhaal van elke bewoner of cliënt. Hierbij voer jij zorgtaken en medische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Je bent ondernemend en gaat voor goede kwaliteit van zorg. Daarnaast begeleid en stimuleer je de cliënt en/of mantelzorger bij dagelijkse activiteiten. Dit alles doe je volgens het zorgleefplan, zodat de cliënt zo lang mogelijk de regie over het leven kan houden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Je herkent veranderingen van de bewoner en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Je bent gastvrij en hebt een proactieve houding.

Kortom: een veelzijdige baan voor iemand met hart voor de zorg en die een belangrijk aandeel wil leveren in het welzijn van onze cliënten.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.324,49 tot €3.177,10 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 4 tot 28 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een diploma van een gelijkwaardige opleiding;
 • Je kunt duidelijk communiceren;
 • Je bent geduldig, eerlijk en flexibel.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Neem dan contact op met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3177 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig-10477

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.