Verpleegkundige Zorggroep Meander 19-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Verpleegkundige Zorggroep Meander 19-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige - Borg Westerwolde

Publicatiedatum: 18-01-2024 Salaris: FWG 45 - max. € 3.754,41 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 4 Vacaturenummer: 10527 locatie: Borg Westerwolde Sluitingsdatum: 08-02-2024 Uren: 28-30

Ben jij een proactieve, enthousiaste en deskundige Verpleegkundige die in staat is om het beste uit zichzelf en anderen te halen? Ben jij graag de spil in het zorgproces? Dan is dit dé baan voor jou!

Verpleegkundige in Borg Westerwolde
Als verpleegkundige regel jij de zorg aan onze bewoners waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Hierbij heb jij regelmatig contact met de bewoners, de familieleden en jouw collega's. Door jouw warme en open persoonlijkheid ben jij gemakkelijk benaderbaar en ga je graag met elkaar in overleg. Jij begeleidt en ondersteunt je collega's bij het uitvoeren van het zorgleefplan. Naast de dagelijkse zorgtaken en verpleegtechnische handelingen draag je ook zorg voor de administratie rondom de bewoner. Als verpleegkundige wordt er van je verwacht dat je alle diensten kunt draaien. Dankzij jou krijgen onze bewoners de best passende zorg.

Kortom: een verantwoordelijke baan waar je het beste uit jezelf en anderen kunt halen.
Jouw werkplek
In Borg Westerwolde wordt kleinschalig wonen aangeboden aan mensen met dementie. Samen met jouw collega's ga je ervoor! Heeft de cliënt zin om lekker uit te slapen of wil die juist op tijd op staan? De wens van de bewoner staat voorop. Er zijn veel activiteiten, zoals live muziek, theater en bingo. In Borg Westerwolde is familie nauw betrokken. Familieleden helpen bijvoorbeeld bij activiteiten of eten mee in het restaurant. Verder is er een winkel, kapsalon en een spa. Deze locatie krijgt een 9.7 op Zorgkaart Nederland. De teams binnen Borg Westerwolde zijn goed op elkaar afgestemd. Ze staan voor lef, zijn vrij om zich uit te spreken er heerst een open cultuur.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.783,27 tot €3.754,41 conform FWG 45 CAO VVT .
 • Een passend contract voor 28 tot 30 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma MBO-V (niveau 4) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister.
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld en denkt in oplossingen.
 • Je bent geduldig, integer en flexibel.
 • Je staat open voor de doelgroep PG (ervaring is geen vereiste).
 • Je bent bereidt om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Truida Pathuis, teammanager via of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3754 – 3754
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-borg-westerwolde-10527

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.