Specialist Ouderengeneeskunde Zorggroep Meander 12-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Zorggroep Meander 12-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Specialist Ouderengeneeskunde

Publicatiedatum: 12-12-2023 Salaris: Niet bekend Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: WO Vacaturenummer: 10407 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 15-01-2024 Uren: 20-36

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en sta je open voor een nieuwe uitdaging in een organisatie die volop aan het bouwen en in beweging is? Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving die we in overleg met jou én ons team zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen? Dan is dit dé baan voor jou.

Specialist Ouderengeneeskunde binnen Zorggroep Meander
Binnen Zorggroep Meander bieden we meerdere vormen van zorg. Graag gaan we met jou in gesprek over jouw wensen om vervolgens samen met ons team te kijken of we hieraan invulling kunnen geven. Heb jij voorkeur voor bijvoorbeeld somatiek of psychogeriatrie of misschien een combinatie van WLZ en GRZ? Wil je betrokken zijn bij de invulling van ons toekomstgerichte beleid? Ook dat is mogelijk. Onze artsen zijn goed vertegenwoordigd in ons Management Team/Directie Team. Wij zijn nauw betrokken bij het, in samenwerking met bijvoorbeeld Uno/UMCG, uitzetten van onderzoeken die van belang zijn voor de zorg, de regio en onze organisatie.

Kortom: we gaan graag met jou op onderzoek of en hoe we vorm kunnen geven aan jouw ideale baan!

En daar stopt het niet. Omdat we onderdeel uitmaken van het zorgconcern Espria, net als o.a. GGZ Drenthe, Icare, De Trans en Evean, werken we ook nauw samen met de specialisten binnen deze organisaties. Wil je je dus ontwikkelen? Dan liggen ook op dat vlak bij ons tal van kansen!

Wil je diensten doen, dan is dit mogelijk. Maar bedank je hier liever voor, dan is ook dat helemaal prima. Ook over de invulling van je secundaire arbeidsvoorwaarden gaan we graag in gesprek. Wij vinden jouw werk-/privébalans erg belangrijk.

Het team
De medische vakgroep bestaat uit een team van gedreven en deskundige professionals, zoals: Specialisten Ouderengeneeskunde, Basisartsen, Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistents. We hebben een mooie mix in huis van professionals die al een lange periode bij ons werken en recent gestarte medewerkers. Binnen ons team is er regelmatig overleg, sparren we met elkaar en er is aandacht voor jouw ontwikkeling. We hebben een uitgebreid leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen.

Wat krijg je van ons?

 • Een passend salaris.
 • Een dienstverband dat bij jou past ( 20 tot 36 uur per week ).
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.
 • Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en hebt goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Zuidoost Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Frank Buisman (Manager Behandeling en Revalidatie) via telefoonnummer of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSpecialist Ouderengeneeskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)20 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/specialist-ouderengeneeskunde-10407

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.