Leerkracht Scholengroep OPRON 21-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Leerkracht Scholengroep OPRON 21-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

20 juli 2023

Als flexpooler ben je in dienst bij Scholengroep OPRON en wordt je vooral ingezet voor vervangingsklussen binnen OPRON. We zijn aangesloten bij een regionale flexpool, waarbij SLIM deze pool voor vervangers beheert en coördineert. Een pooler kan dan ook ingezet worden voor vervanging bij één van de besturen welke aangesloten zijn bij de regionale flexpool.
Je ben verzekerd van werk, want je krijgt een contract voor het aantal uren dat in onderling overleg is afgesproken. Flexpool medewerkers worden betaald conform de CAO primair onderwijs. Starters coaches bieden volop begeleiding zodat je je volop kunt ontwikkelen. Als scholengroep onderschrijven wij de kernwaarden zoals deze voor het openbaar onderwijs zijn vastgesteld, dit vragen we ook van onze medewerkers.

Wat biedt OPRON jou?

Scholengroep OPRON
Schaepmanstraat 25
9645 HC Veendam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.opron.nl/Vacatures/art/45205

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.