Verzorgende IG Zorggroep Meander 19-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 19-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - Borg Westerwolde

Publicatiedatum: 18-01-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.177,10 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 10526 locatie: Borg Westerwolde Sluitingsdatum: 08-02-2024 Uren: 28-30

Ben jij positief ingesteld en denk jij in kansen en mogelijkheden? Hou je van gezelligheid, maar ben je ook een echte doorpakker? Dan is dit dè baan voor jou!

Verzorgende IG in Borg Westerwolde
Als verzorgende IG in Borg Westerwolde ben jij onmisbaar in de dagelijkse verzorging voor onze bewoners. Jij begeleidt bij de zelfzorg en/of mantelzorg, zodat de bewoners zolang mogelijk goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen. Dit doe je door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren. Je hebt een actiegerichte houding en bent goed in staat om bewoners te stimuleren en te adviseren bij dagelijkse activiteiten. Je communiceert op een duidelijke en vriendelijke manier met onze bewoners, hun familie en jouw collega's. Je voert zorgtaken en medische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Daarbij is het de belangrijke taak om met jouw oog voor detail veranderingen van de bewoner te herkennen én te melden aan jou collega's om steeds passende zorg te blijven verlenen.
Kortom: Een boeiende en afwisselende baan waarbij de zorg en leefplezier voor onze bewoners voorop staat!


Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.391,72 tot €3.177,10 conform FWG 35 CAO VVT .
 • Een dienstverband dat bij jou past ( 28 tot 30 uur per week) .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of bent binnenkort gediplomeerd Verzorgende IG.
 • Jij bent organisatiesensitief, flexibel en geduldig.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met bewoners en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Truida Pathuis, teammanager via of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2391 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---borg-westerwolde-10526

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.