Verpleegkundige TSN Thuiszorg 25-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Verpleegkundige TSN Thuiszorg 25-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

"Onze specialistische wijkzorg maakt mijn werk erg afwisselend. Zo monitor je het verloop van terminaal zieke cliënten, maar verzorgen we ook cliënten na een ongeval terug naar zelfstandigheid.

"

Is het werken in de zorg jou op het lijf geschreven? En zoek jij een zelfstandige baan met afwisselende werkzaamheden? Bij TSN kun jij jouw verpleegkundige competenties uitvoeren binnen een professioneel wijkteam. Kom jij jouw expertise inzetten bij onze cliënten thuis?

Bij TSN gebruiken we bovendien moderne technologie en bieden we veel scholingen aan, onder andere via ons eigen ontwikkelplatform TSN Leert. Word jij onze collega?

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige in de wijkverpleging bij TSN krijg je te maken met afwisselende zorgbehoeften. Geen dag is hetzelfde en het écht in contact zijn met een diversiteit aan cliënten geeft jou veel voldoening. Bij TSN krijg je de ruimte om zelfstandig te handelen in de situaties die je tegenkomt; je hebt dan ook oog voor de mens achter de zorgvraag. Toch kun je altijd terugvallen op jouw team, bijvoorbeeld door te overleggen met de regisserend wijkverpleegkundige.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze cliënten passende en kwalitatief goed zorg ontvangen. Je start je jouw route vanuit huis. Je maakt een praatje met de cliënten, stelt hen op hun gemak en stimuleert de zelfredzaamheid tijdens het verrichten van jouw zorgtaken. Voldaan rijd je na het laatste cliëntenbezoek weer naar huis; van betekenis zijn voor een ander geeft een goed gevoel!

Waren er bijzonderheden, bijvoorbeeld een signaal dat het zorgplan moet worden aangepast? Dan rijd je na jouw dienst langs het wijkkantoor om het te bespreken met de regisserend wijkverpleegkundige. Waar nodig schakel je ook met andere zorgverleners, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Elke cliënt is anders en geen dag is hetzelfde.

Iedere zes weken kom met het hele team samen voor een groot overleg; voorafgaand daaraan gaan jullie eerst gezellig lunchen om bij te praten. Zo leer je jouw collega's kennen en is het fijn samenwerken!

Wie ben jij?

Je bent iemand die zich goed kan verplaatsen in een ander; men kan bij jou terecht. Daarmee ben jij een gezellige collega en (nog belangrijker) heb je oprechte aandacht voor de cliënten. Daarbij zet je ook jouw gevoel voor humor in. Uiteraard zijn er nóg een paar vinkjes te zetten:

 • Je hebt het diploma mbo/hbo Verpleegkunde
 • Je hebt een geldige BIG-registratie
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig
 • Je bent empathisch; je kunt je goed in een ander verplaatsen
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B; er zijn ook wijken waar je jouw route op de fiets kunt afleggen.

Wat krijg je van ons?

Een baan waar je blij van wordt! Bij TSN vinden we jouw inbreng en ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt hier de ruimte om samen met jouw team de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd door een supportorganisatie zodat jij je kunt richten op de cliënt. Bovendien zijn jouw roosterwensen ons uitgangspunt. Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris ingeschaald in cao VVT FWG 45: €2.783,27 - 3.754,41 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een jaarcontract voor 20 uren per week
 • De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering
 • Genoeg vakantiedagen voor wat tijd voor jezelf
 • Een werktelefoon en -tablet
 • Een prima pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een fijne organisatie waarin jij kunt doorgroeien en jezelf ontwikkelen

Wordt dit jouw baan?

Klik hieronder om meteen te reageren op deze leuke vacature. We leren je graag kennen! Bel dan gerust even met onze collega's Susanne, of Manon via . Een mail sturen naar TSN Recruitment kan ook. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden bij TSN!

Als organisatie is TSN dynamisch en innovatief; net even anders dan alle andere zorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen. Werken bij TSN Verzorging & Verpleging betekent samenwerken in een fijn team van zorgprofessionals.

TSN stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers, zowel via het eigen platform TSN Leert als door een volledige opleiding aan te bieden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2783 – 3754
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtsn.nl/vacatures/verpleegkundige-in-de-wijk-veendam-2080

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.