Ergotherapeut Zorggroep Meander 05-10-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Ergotherapeut Zorggroep Meander 05-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Ergotherapeut

Publicatiedatum: 03-10-2023 Salaris: FWG 55 - max. € 4.558,88 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 10021 locatie: Locatie in overleg Sluitingsdatum: 24-10-2023 Uren: 20-36

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Ergotherapeut die energie haalt uit het verbeteren van het dagelijks leven van onze bewoners/cliënten? Vind jij het fijn om vanuit jouw expertise een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van ons mooie vakgebied? Dan is dit dé baan voor jou.

Ergotherapeut binnen Zorggroep Meander
Je bent de enthousiaste en vakbekwame Ergotherapeut die graag een bijdrage levert aan het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening aan onze cliënten. Je verleent in samenwerking met andere zorgdisciplines ergotherapeutische zorg en geeft instructies en/of advies aan zorgvragers, individueel en in groepsverband. Ook lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van het vakgebied. Jouw mening en insteek wordt bij ons gewaardeerd!

Wij bieden alle ergotherapeutische werkzaamheden in de eerste lijn en in woonzorgafdelingen- en revalidatie-afdelingen. Momenteel zijn we, samen met het gehele revalidatie team, bezig de revalidatie volledig opnieuw in te richten. Hierbij hebben we oog voor de zorg van de toekomst en staat het multidisciplinair werken centraal. Vind je het interessant om daarin mee te denken? Dan kun je, als je dat leuk vindt, op dit onderdeel een mooie rol spelen. Graag gaan we met jou in gesprek over waar jouw kracht ligt en hoe je het beste bij ons kunt worden ingezet.

Kortom: een uitdagende baan waar jouw creatieve vaardigheden en liefde voor de ouderenzorg samenkomen!

Het team
Het vakkundig multidisciplinair behandelteam bestaat uit drie Ergotherapeuten en drie Assistenten Ergotherapie. Binnen de vakgroep werk je zelfstandig, maar werken we als collega's ook nauw en fijn met elkaar samen en zijn we elkaars sparringpartner.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.025,81 tot €4.558,88 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een dienstverband dat bij jou past ( 20 tot 36 uur per week ).
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team;
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B en een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Wina de Vries (Teammanager Behandeldienst) via telefoonnummer of Marlon Sluiter (Ergotherapeut) via telefoonnummer . Of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/ergotherapeut-10021

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.