Medewerker Welzijn Zorggroep Meander 08-08-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Medewerker Welzijn Zorggroep Meander 08-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Medewerker welzijn - Veenkade

Publicatiedatum: 07-08-2023 Salaris: FWG 15 - max. € 2.416,15 Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd Opleidingsniveau: Overig Vacaturenummer: 9843 locatie: Veendam Sluitingsdatum: 28-08-2023 Uren: 20-24

Ben jij de sfeermaker met een positieve instelling die in de rol als Medewerker welzijn een glimlach op het gezicht van onze bewoners weet te toveren? Dan is dit dè baan voor jou!

Medewerker welzijn bij de Veenkade
Als Medewerker welzijn weet je met je warme persoonlijkheid en flinke dosis enthousiasme en professionele houding, sfeer te brengen in onze huiskamers. Je wordt in eerste instantie ingezet op de PG afdeling. Op onze PG afdeling wonen ouderen met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom, zoals dementie. Mede door jouw positieve levenshouding denk jij in kansen. Je biedt een luisterend oor en assisteert bij de uitvoering van de dagelijkse, recreatieve en sociale activiteiten. Voor de bewoners wordt er regelmatig wat georganiseerd zoals bingo, muziekoptredens, dammen, kerststukjes maken enzovoort. Je doet dit samen met je naaste collega's en activiteiten begeleider. Het uitserveren en opruimen van de maaltijden en de bewoners helpen bij het eten hoort ook bij jouw werkzaamheden.
Te zijner tijd kan er een beroep op jou worden gedaan om te werken binnen een andere afdeling (zoals de somatiek) en/of een andere locatie van Zorggroep Meander. Uiteraard is dit altijd in overleg met jou en houden we rekening met de afstand woon- en werkverkeer.

Kortom: een afwisselende baan waar je met jouw liefde voor de ouderenzorg en enthousiasme helemaal op je plek bent.

Jouw werkplek
Heb je hart voor de ouderenzorg, dan zit je goed in Veenkade. Hier werk je met een dynamische cliëntengroep. Van bewoners die hier korte tijd overbruggen, tot vaste bewoners én mensen met palliatieve zorg. Het 'welzijnsmodel' voeren we hier stap voor stap in. Kom je hier werken? Dan word je gastvrij ontvangen door je nieuwe collega's. Het team is gevarieerd en betrokken. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners een goede dag te geven! Per huiskamer wonen circa 12 bewoners. De PG afdeling heeft vier huiskamers verdeeld over vier kleine teams.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €1.985,93 tot €2.416,15 conform FWG 15 CAO VVT .
 • Een jaarcontract voor 20 t ot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Jij bent gastvrij en bent in staat om onze bewoners zoveel mogelijk leefplezier te bieden.
 • Jij maakt graag een praatje, maar kunt ook goed luisteren.
 • Jij hebt een flexibele houding en denkt in oplossingen en mogelijkheden.
 • Jij bent flexibel beschikbaar, ook in de avonden en weekenden.
 • Jij bent bereidt om je verder te ontwikkelen.
 • Correct gedrag naar onze bewoners toe vind je vanzelfsprekend.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.


Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Marianne Ubbink, Teammanager Locatie Veenkade via of met ,

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWoonbegeleider
Indicatie salaris (min – max]2416 – 2416
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/medewerker-welzijn---veenkade-9843

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.