Junior Mechanical Engineer WTB Plant Design Actemium 10-08-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Junior Mechanical Engineer WTB Plant Design Actemium 10-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Junior Mechanical Engineer WTB Plant Design

  • HBO / MBO
  • Engineering
  • Starter
  • Zwolle / Veendam

Jouw uitdaging

32/40 uur per week.

Als beginnende Junior Mechanical engineer, die klaar is om zijn stempel te drukken op het vakgebied Werktuigbouwkunde bieden wij jou de kans om een belangrijke rol te spelen in ons team. Samen met een diverse groep experts werk je aan inspirerende projecten binnen de industrie.

Binnen onze organisatie hebben we een speciale plek voor jou gereserveerd. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien, hierin moedigen we je aan om helemaal jezelf te zijn. We hechten veel waarde aan ons Manifest , waarin waarden zoals duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen centraal staan.

Je zult onderdeel worden van een dynamisch netwerkorganisatie met vestigingen in Veendam en Zwolle. Hier werk je zij aan zij met andere collega's. Naast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief een goed salaris, bieden wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelen spaarprogramma. Uiteraard vertellen we je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, want bij ons gaat het om jouw groei en jouw toekomst.

Wie ben jij

Jij bent enthousiast, pakt verantwoordelijkheid en hebt een drive om jezelf te ontwikkelen. Je bent iemand die kansen ziet en barst van de energie. Heb je nog geen ervaring? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen.

Wil je meer te weten komen over deze kans? Aarzel niet om contact op te nemen met , die je graag verder helpt.

En wie zijn wij?
Wij vinden het fijn dat je een beeld krijgt van onze organisatie, al voordat je hier werkt. Daarom hier enkele collega's waar je in deze functie mee zal gaan samenwerken:


Wat wij bieden

Ben jij net afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden jou de ideale kans om je passie voor technisch ontwerpen te verkennen en te ontwikkelen, met de juiste begeleiding en uitdagende projecten binnen handbereik.

In deze rol begeleiden wij jou bij het ontwerpen van technische installaties voor de procesindustrie. Allereerst zal je beginnen bij het tekenen van P&ID's om vervolgens jezelf te ontwikkelen naar een beginnend architect van fysieke installaties. Je zult aan de slag gaan met verschillende procesgegevens en leidingschema's om de ontwerpen tot leven te brengen, dit alles met behulp van geavanceerde CAD-software.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMechanical Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijactemium.nl/vacatures/details/junior-mechanical-engineer-wtb-plant-design/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.