Uitvoerder AIT Allinq 11-07-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Uitvoerder AIT Allinq 11-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Locatie: Veendam

Uitvoerder AIT

MBO

38 tot 40 uur

€2.876 - €3.313

Voor onze afdeling Allinq Installatie Techniek (AIT) zijn wij op zoek naar een uitvoerder. Je coördineert hierin de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden en borgt de veiligheid en kwaliteit bij het maken van de glasvezelaansluitingen. Je bent verantwoordelijk voor afstemming richting de monteurs en zorgt dat de productie gehaald wordt.

Wat ga je doen?

De afdeling AIT is binnen Allinq verantwoordelijk voor het aanleggen van het glasvezelnetwerk in zowel hoog- als laagbouw panden. Wij zoeken een uitvoerder die verantwoordelijk wordt voor het aansturen en begeleiden van de laagbouwploegen, dit zijn merendeels zzp-ers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de controle van de AP/DP producties.

Je bewaakt de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen in overleg met de opdrachtgever. Je controleert op de kwaliteit die wordt opgeleverd, waarbij de productie ook in de gaten houdt. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor de monteurs en onderhoud je nauw contact met betrokkenen. Wanneer er toch ergens iets mis gaat, ben jij de eerste die in de auto springt om te kijken hoe het is op te lossen.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je ervaring met het aansturen van mensen en bij voorkeur in de aanleg van glasvezelnetwerken. Je hebt uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en houdt veiligheid altijd in het oog. Je hebt een groot oplossend vermogen en je bent resultaatgericht. Bij deze functie ben je ongeveer 90% op locatie aan het werk en 10% ben je bezig met administratieve afhandeling.

Wat breng je mee?

In deze rol is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je durft mensen aan te spreken, omdat je staat voor veiligheid en kwaliteit. Daarnaast ben je resultaatgericht. Verder vragen wij:

 • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt VCA VOL certificaat (of wilt deze halen).
 • Je hebt kennis van glasvezel netwerken.
 • Je kan goed relaties opbouwen en onderhouden zowel intern als extern.

Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega's die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

 • Een salaris tussen de €2.876 en €3.313, gebaseerd op 38 uur, volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek .
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een auto passend bij jouw functie.
 • Een telefoon en laptop van de zaak.
 • Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT.
 • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
 • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Volop kansen om te blijven groeien in je vak; uitstekende opleidingsmogelijkheden

Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische sfeer

Fijne collega's die je graag verder helpen

Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen

Zin om bij ons te werken?

Werken bij Allinq betekent dat je terecht komt bij een bedrijf dat oog heeft voor jou en jouw capaciteiten. Zie je ergens een kans? Grijp 'm! Wij investeren graag in jou.

Werken bij Allinq betekent werken in een dynamische omgeving waar je kansen krijgt en kansen kunt grijpen! Bij Allinq kun jij je leven lang blijven leren en doorgroeien. Allinq zijn we samen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelUitvoerder Ftth
Indicatie salaris (min – max]2876 – 3313
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.allinq.nl/vacatures/uitvoerder-ait/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.