Process Engineer Plant Design Actemium 08-10-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Process Engineer Plant Design Actemium 08-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Process Engineer Plant Design

 • HBO
 • Engineering
 • Medior
 • Zwolle / Veendam

Jouw uitdaging

Projecten waar ruimte is voor duurzame en innovatie ideeën, daar ligt jouw uitdaging. Niet alleen voldoen aan de wensen van de klant maar ook kansen signaleren voor verduurzaming of digitalisering van het proces. Én vooral klanten hierin adviseren. Jij bent constant aan het schakelen. Stilzitten is jou dan ook niet op het lijf geschreven! Inhoudelijk ligt jouw uitdaging in een afwisselende functie waarbij je werkt aan diverse projecten in de Food- en Chemische industrie. Van het begin tot het einde ben jij betrokken bij een project en is jouw doel om de efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid van productieprocessen te verbeteren.

Wie ben jij

Met jouw ervaring in de procesindustrie heb je een behoorlijke kennis van proces engineering en procesinstallaties opgebouwd. Daarmee weet jij als geen ander wat nodig is om op een efficiënte en duurzame manier processen te ontwerpen. Wij zoeken iemand die als persoon bij onze organisatie past. Daarom maken we geen opsomming van benodigde certificaten of ervaringen. Wij gaan graag met jou in gesprek als jij denkt dat je ons met jouw kennis en ervaring verder kunt helpen. Ondernemerschap vinden we belangrijk, dus neem snel contact op met , , als je enthousiast bent over deze functie.

En wie zijn wij?
Wij vinden het fijn dat je een beeld van onze organisatie krijgt, al voordat je hier werkt. Daarom hier enkele collega's waar je in deze functie mee samen kunt werken:

 • Tim , projectleider, die je vast en zeker tegen gaat komen in de verschillende projecten.
 • Stephan , Lead Process Engineer, waarmee je veel gaat samenwerken in de projecten.
 • Martin , Business Unit Manager, wiens deur altijd voor je open staat.

Wat wij bieden

Wij bieden, net als andere organisaties, een goed salaris en goede voorwaarden. Kenmerkend aan werken binnen onze Business Unit is echter de cultuur en sfeer, welke volgens ons ontzettend belangrijk zijn voor een goedwerkende organisatie. Wij hechten veel waarde aan ons Manifest en solidariteit, transparantie en vertrouwen zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Daarmee heb én benut je de ruimte om de verantwoordelijkheid te nemen die past bij jou en je functie.

Binnen jouw functie ga je bezig met het:

 • Ontwikkelen van oplossingen voor procesverbeteringen en het implementeren daarvan;
 • Samenwerken met andere afdelingen, multidisciplinair de processen optimaliseren;
 • Communiceren met interne en externe stakeholders over procesverbetering en -veranderingen;
 • Zorgen voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van procesveiligheid en milieu;
 • Uitvoeren van risk assessments en het ontwikkelen van maatregelen om risico's te beheersen.

Het beste van twee werelden

Je werkt bij één van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige Business Units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één Business Unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProces Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijactemium.nl/vacatures/details/process-engineer-plant-design/?cookies=1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.