Allround Analist Kisuma Chemicals Bv 04-09-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Allround Analist Kisuma Chemicals Bv 04-09-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

In- en externe vacaturemelding

Op de afdeling Technology is een vacature ontstaan voor een:

Allround Analyst

 

Bedrijfsprofiel

Kisuma (ruim 110 medewerkers) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten") voor kunststoffen. Dat klinkt heel technisch, maar iedereen kent producten waarin ons product wordt gebruikt. Te denken valt aan PVC, kunststof kozijnen en producten in de automotive industrie.

Wij vroegen onze collega’s wat werken bij Kisuma zo leuk maakt? Hieruit zijn een aantal kernwaarden gekomen: samen, professioneel, ontwikkelen en zorgzaam. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur en het willen blijven ontwikkelen van de organisatie en haar personeel.

 

De afdeling

De afdeling Technology heeft in 2020 een nieuw hightech lab gerealiseerd. We zijn op zoek naar een Allround Analyst die actief meedenkt aan verbeteringen. Kisuma heeft de ambitie om nieuwe producten op de markt te brengen. Voor ingangskeuringen, procescontroles en eindkeuringen is het nodig om bestaande analysemethodes en werkprocessen te verbeteren of te automatiseren. Daarnaast moeten we geheel nieuwe methodes ontwikkelen om de nieuwe producten te testen en om de productieprocessen te kunnen optimaliseren.

 

De functie

Als Allround Analyst voer je routinematige analyses uit volgens voorschriften d.m.v. verschillende analysetechnieken, zoals XRF, ICP, PSD, titraties, BET, UV-VIS en IR spectrometrie.

Je neemt monsters, zorgt voor de monsterontvangst  en rapporteert analyse resultaten in Lims. Je maakt monsters verzendklaar t.b.v. analyse door externe laboratoria. Je controleert dagelijks instrumenten en rapporteert bijzonderheden. Kleine problemen aan analyseapparatuur los je zelf op.

Je stelt mede analyse- en bedieningsvoorschriften op of doet daar voorstellen voor.

Profiel

  • MBO Chemie (MLO niveau 4), met enkele jaren relevante ervaring op het lab.
  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engels is een pré.
  • De volgende competenties: nauwkeurig, proactief, communicatief en sociaalvaardig, kritisch denken. 

Wat bieden wij jou?

Een uitstekend salaris in schaal 4 van de Kisuma CAO en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen, een bonusregeling een duurzame inzetbaarheid regeling, een premievrij pensioen en een werkweek van 38 uur. Daarnaast een actieve personeelsvereniging, een kantine met vers bereid eten. Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat.

 

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan kan je sollicitatie met CV sturen ter attentie van Astrid Boekholt, HR Officer (Kisuma Chemicals BV, Postbus 400, 9640 AK Veendam of per e-mail naar vacature@kisuma.com).

Voor vragen kun je terecht bij Vera van Beers, QC Supervisor (tel. 0598-666766).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBiotechnologisch Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensvacature@kisuma.com , 0598-666766 https://kisuma.com
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie, Industrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.