Senior Analyst Kisuma Chemicals 13-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Senior Analyst Kisuma Chemicals 13-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Senior Analyst

Veendam, the Netherlands

Fulltime

Wij zijn op zoek naar een Senior Analyst op onze Technology afdeling.

WIE ZIJN WIJ

Kisuma Chemicals BV (ruim 100 FTE) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten"), Deze verbindingen worden als functionele additieven ingezet in kunststoffen, m.n. voor automotive en constructie toepassingen. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur met vergaande delegatie van verantwoordelijkheden.

De afdeling:

De afdeling Technologie heeft in 2020 een nieuw hightech lab gerealiseerd. We zijn op zoek naar een Senior Analyst die actief meedenkt aan verbeteringen. Kisuma heeft de ambitie om nieuwe producten op de markt te brengen. Voor ingangskeuringen, procescontroles en eindkeuringen is het nodig om bestaande analysemethodes en werkprocessen te verbeteren of te automatiseren. Daarnaast moeten we geheel nieuwe methodes ontwikkelen om de nieuwe producten te testen en om de productieprocessen te kunnen

Wat is jouw uitdaging bij Kisuma?

Als Senior Analyst voer je incidenteel routinematige en niet-routinematige analyses uit op verkregen monsters.

Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van en het zelfstandig werken aan Lims, laboratoriumapparatuur en documenten. Daarnaast ondersteun je de QC Engineer bij het valideren van (ver)nieuw(d)e analyse apparatuur en bij het aanpassen/verbeteren van analyse methoden. Analysetechnieken die we nu veel gebruiken zijn o.a. XRF, ICP, PSD, SEM, titraties, BET, TGA, UV-VIS en IR spectrometrie. Je geeft instructie aan analisten en maakt werkroosters. Je rapporteert aan de QC Supervisor.

  • MBO+ (MLO niveau 4, aangevuld met opleidingen)/HBO-chemie, met relevante ervaring op het lab.

  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engels is een pré.

  • Ervaring met ISO17025 en affiniteit met IT is een pré.

  • Ervaring met Lims beheer is een pré

  • De volgende competenties: proactief, communicatief en sociaalvaardig, kritisch denken, zelfstandig, helpen, instrueren en adviseren.

Wat bieden wij jou?

Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen, een bonusregeling, duurzame inzetbaarheid regeling, een premievrij pensioen en een werkweek van 38 uur. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, een kantine met vers bereid eten en tot slot een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat.

Geïnteresseerd? Tot en met 31 juli a.s. kun je de sollicitatie met CV sturen ter attentie van de afdeling HR ().

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChemisch Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFarmacie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kisuma.com/nl/jobs/senior-analyst-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.