Data-analist (Excel-goeroe Thuiszorg Dichtbij;Cou00f6peratie Dichtbij U.A.;Scholing Dichtbij;VSPG;Zorg Dichtbij 24-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Data-analist (Excel-goeroe Thuiszorg Dichtbij;Cou00f6peratie Dichtbij U.A.;Scholing Dichtbij;VSPG;Zorg Dichtbij 24-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Geplaatst op 22 januari 2024

Coöperatie is een unieke zorgaanbieder. Anders georganiseerd, innovatief en nog steeds groeiende. De 'achterkant van de organisatie' is daardoor behoorlijk complex. Daarom zijn wij op zoek naar een collega die blij wordt van het analyseren van data en bevindingen kan vertalen naar heldere informatie en verbetervoorstellen. Hiermee help je onze coöperatie in het nemen van slimme (financiële) beslissingen. Jij bent de cijfermatige kracht achter de continue verbetering van onze administratie, processen en systemen. Wil jij een essentiële rol spelen in onze organisatie als data-analist? Solliciteer nu en breng jouw analytische talent naar ons team!

Over de functie

Als data-analist heb je het overzicht over de financiële infrastructuur van onze coöperatie en richt je de zorgadministratie zo effectief mogelijk in. Ook kun je aan de hand van jouw geanalyseerde data concreet advies uitbrengen aan het bestuur en je collega's.

Data-analyse

Data-analyse is een belangrijk onderdeel binnen de coöperatie. We gebruiken hiervoor de BI-tool van Zorgmonitor (Qliksense). Het gaat om geplande periodieke analyses maar ook om ad hoc vragen. Denk hierbij aan:

 • Analyses ten behoeve van, en het bewaken van budgetten van de contracten met onze financiers.
 • Analyseren van risico's en kansen met betrekking tot leden, bijvoorbeeld door checks op rechtmatigheid, betrouwbaarheid registraties, etc.
 • Algemene Ons Nedap-datachecks over medewerkers, cliënten, productie, etc. Hier komen regelmatig actiepunten uit richting kwaliteit, zorgadministratie en relatiebeheerders.
 • Analyseren van data van het in 2023 opgezette Jeugd Expertisepunt (JEP) in Veendam, waar hoofdaannemer van is.

Een greep uit de overige taken en verantwoordelijkheden van een data-analist:

 • Meedenken en voorbereiden van aankomende grote aanbestedingen. Met name gericht op een efficiënte inrichting van de zorgadministratie.
 • Het bijwonen van externe overleggen, bijvoorbeeld met gemeenten en onze leden.
 • Het bijwonen van interne overleggen, bijvoorbeeld met financiën en de zorgadministratie.
 • Het helpen door ontwikkelen van Ons Nedap.

Wij zoeken iemand…

 • met werkervaring als data-analist in de zorg
 • met goede kennis van Excel en BI-tools en die het leuk vindt om hier voortdurend meer over te leren
 • die HBO/WO opgeleid is
 • die aan de hand van zijn/haar analyses het bestuur en management kan ondersteunen
 • die goed kan samenwerken op verschillende niveaus en zaken proactief en effectief onder de aandacht weet te brengen
 • die ondersteuning kan bieden aan de applicatie- en functioneelbeheerder van Ons Nedap (ervaring met Ons Nedap is een pré)

Coöperatie in het kort

Coöperatie is een zorgaanbieder en maakt veilig thuis blijven wonen, leven en sterven mogelijk in Noord- en Oost-Nederland. De zorg en begeleiding leveren wij met zzp'ers en zorgorganisaties. Dit zijn onze leden en de eigenaren van de coöperatie. Doordat alle leden marge afdragen, ontstaat een gezamenlijk budget, waarvan o.a. een bestuur en een centraal kantoor worden bekostigd. Het bestuur en kantoor borgen, faciliteren en organiseren diverse zaken voor de leden. Denk aan relatie- en contractmanagement, kwaliteit, cliëntadministratie en declaratie van zorg. Op deze manier kunnen onze leden zich richten op hun kernactiviteit: goede zorg en begeleiding leveren.

is, in samenwerking met andere organisaties, hoofdaannemer van een aantal grote aanbestedingen binnen het sociaal domein (jeugdhulp en Wmo).

Wat bieden wij?

Binnen Coöperatie is er een open cultuur. Er wordt vanuit een intrinsieke motivatie keihard gewerkt maar ook veel gelachen. We werken volgens de 5 V's: vakmanschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbinding en vitaliteit .

Er wacht jou een fijn team van collega's en een energieke, dynamische werkomgeving. Je komt te werken bij een unieke zorgorganisatie en krijgt een baan van betekenis, in een maatschappelijk relevante sector, midden in de samenleving.

Inschaling en dienstverband

Inschaling van deze functie is FWG 60 (CAO VVT). Het gaat om een functie van 32-36 uur per week. Er is uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteer op jouw manier

Coöperatie is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. De manier van solliciteren laten we dan ook graag aan jou over. Wil je jouw motivatie en kwaliteiten laten zien met een brief en CV? Mail ons op . Wil je jouw interesse graag mondeling toelichten? Bel ons op of drink een kop koffie met ons aan de Hereweg 120 in Groningen.

Hoe je ook solliciteert, doe het voor 12 februari!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelData Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cooperatiedichtbij.nl/2024/01/22/vacature-data-analist-excel-goeroe-gezocht/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.