Assistent Accountant Pors Salaris 25-02-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Assistent Accountant Pors Salaris 25-02-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Ervaren Assistent Accountant (32-40 uur per week)

Zoek je een leuke baan als Assistent Accountant? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als ervaren Assistent Accountant ga jij je bezighouden met het voorbereiden van fiscale aangiften, het verwerken van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Je kan zorgvuldig werken zodat alles soepel verloopt en de rapportages op tijd verwerkt worden. Je bent veel aan het overleggen met collega's en samen met de relatiebeheerder bedien je uiteenlopende klanten. Je wordt goed begeleid en je kan dus echt groeien binnen het bedrijf.

Pors Accountants heeft vestigingen in Emmen, Ter Apel en Veendam en met in totaal 20 collega's zijn wij altijd dichtbij en betrokken bij onze klanten. Korte lijnen en mensgericht, zowel intern al extern, zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Wij ondersteunen ondernemers met zowel dienstverlening als advisering. We hebben oog voor ondernemerschap, nieuwe initiatieven en uitdagingen. Je komt te werken in een platte organisatie met een plezierige werkomgeving.

Wie ben je?

Je bent servicegericht, nauwkeurig en communicatief sterk. Ook kan jij goed in een team werken en beschik je over een proactieve houding. Verder beschik jij over:

• Enige jaren aantoonbare ervaring.
• Hbo-diploma richting accountancy/bedrijfseconomie.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat mag je verwachten?

Bij aanvang een salaris tussen €3.200,- en €3.600,- bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
Een uitdagende functie van 32 tot 40 uur per week.

Solliciteren:


Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over de functie, neem dan voor nadere informatie contact op met , telefoonnummer: . Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Accountant
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://pors.nu/2024/02/23/ervaren-assistent-accountant-32-40-uur-per-week/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.