Intercedent Oost-Groningen Tempo-Team 20-11-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Intercedent Oost-Groningen Tempo-Team 20-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Beschrijving

Hoppa! Dat was een gaaf gesprek met een klant. Je kan jouw team blij maken met twee nieuwe vacatures. Lekker gefixt. Nu twee toppers vinden die blij zullen zijn met deze banen. Hoe bepaal je helemaal zelf. Vacature online, selecteren, gesprekken voeren en je hebt ze gevonden. Yes! Zij blij, klant blij, jij blij!


Als (sales) intercedent voor het gebied Oost-Groningen ben je belangrijk voor werkzoekenden, bedrijven en werkenden. Je helpt mensen aan een baan waar ze blij van worden, helpt klanten aan nieuw personeel en ondersteunt jouw flexwerkers in HR zaken rondom hun werk. Dat geeft pas echt voldoening!

Wat krijg je van ons?


Wat krijg je van ons?

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. Daarnaast belonen wij jou met een heel mooi pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden dat kan oplopen tot 16x een maandsalaris op jaarbasis:

 • Een salaris tussen €2550 en €3000 bruto per maand obv 40 uur en afhankelijk van je werkervaring;

 • Een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • Een aantrekkelijke bonusregeling bestaande uit een RGN bonus, werkmaatschappij bonus en een interessante aandelenregeling;

 • Een tof onboarding traject en focus op jouw groei en ontwikkeling. Wij bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

 • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon (choose your own phone regeling met werkgeversbijdrage van €225) en reiskosten.


Jouw baan als (sales) intercedent

Je gaat op pad om potentiële opdrachtgevers te benaderen en een samenwerking met hen te starten. Makkelijk? Niet altijd. Toffe uitdaging? Dat zeker! Wanneer het je is gelukt om een potentiële opdrachtgever klant van Tempo-Team te maken, ben je accountmanager voor deze klant. Hij kan met alle vragen en vacatures bij jou terecht. Dit doe je bij allerlei verschillende bedrijven in de regio, voornamelijk MKB klanten. De ene dag zit je met een directeur aan tafel, de andere dag met een recruiter of teamleider.

Je snapt: aan alleen een opdrachtgever heb je niet genoeg. Jouw baan draait ook om het vinden van de juiste kandidaat. Om hen te bereiken schrijf je vacatureteksten, maak je gebruik van onze database, LinkedIn, Monsterboard en andere kanalen. Ook ‘offline’ ben je zichtbaar: mensen lopen bij jou binnen op zoek naar werk, of je neemt deel aan een netwerkevent of banenmarkt. Vervolgens ga je met hen in gesprek over hun wensen en ambitie, om de kandidaat zo te kunnen matchen aan zijn ideale baan. Wanneer je een kandidaat het geplaatst bij de opdrachtgever, word je werkgever. Dat betekent dat ‘jouw’ medewerker met allerlei vragen naar je toe komt: voor een nieuwe opdracht, vragen over het salaris of het volgen van een opleiding.

Klinkt goed? Je bent in deze baan als het ware salesmanager, accountmanager, recruiter en werkgever in één. Dit maakt dat je iedere dag weer voor een andere uitdaging komt te staan en veel leert! 

Waar en met wie kom je te werken?
Je standplaats is Veendam & Groningen, het thuishonk waar jullie plannen smeden, resultaten bespreken, hard werken, lekker lunchen, een potje tafelvoetbal spelen én natuurlijk veel lachen met elkaar. Jullie gaan aan de slag met de (potentiële) klanten in voornamelijk Oost-Groningen. Jouw dreamteam bestaat uit jouw manager, Harmtien Schut, en directe collega’s Kelly, Casper en Annika. Ze maken graag kennis met je! Jij wordt samen met één van de collega’s verantwoordelijk voor Oost Groningen. Jullie trekken veel op met de collega’s in Groningen. Hier zit ons regiokantoor, waardoor je hier ook veel collega’s treft van andere afdelingen. Dit maakt dat je van elkaar kunt leren, en sparren en bovendien veel reuring en gezelligheid! 

Spiegeltje spiegeltje…

Wij vinden het belangrijk dat jij goed naar jezelf kunt kijken. Laten we daar gelijk maar mee beginnen. Om te rocken als (sales) intercedent bij Tempo-Team herken jij jezelf in deze punten.

 • Koppie koppie! Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO4 opleiding;

 • Geen berg aan ervaring, maar commerciële pit en winnaarsmentaliteit zit wel in je. Wij leren je de rest, deal?!

 • “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Pippi Langkous is jouw tweede naam. Leren en jezelf ontwikkelen doe je graag. Je durft fouten te maken. 

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat krijg je hier, dus daar moet je mee om kunnen gaan. Doe onderzoek, zet je doelen, zie kansen, maak beslissingen en run de toko!

 • Je bent graag in contact met mensen. Je kan goed luisteren en je inleven, waardoor precies weet hoe je jouw klanten, kandidaten en collega’s het beste kunt helpen. 

 • Loopt je dag helemaal anders? Geen probleem toch. Je bent flexibel en ziet niet snel reden voor stress. Even prioriteren, schuiven en opgelost.

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als (sales) intercedent bij Tempo-Team voor het gebied Oost-Groningen. Veendam/Groningen? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Hilda Kuiper, Talent Acquisition Specialist via hilda.kuiper@randstadgroep.nl

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntercedent
Indicatie salaris (min – max]2550 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenshilda.kuiper@randstadgroep.nl , 31614700013 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/DiZyCHD21ak9CDbqomN

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.