Financieel Medewerker / Administrateur Headhuntersteam 25-07-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Financieel Medewerker / Administrateur Headhuntersteam 25-07-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Namens onze klant zijn wij op zoek naar een financieel medewerker die het financiële team komt versterken. Jij bent verantwoordelijk voor diverse financiële werkzaamheden en draagt zorg voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de processen. Op termijn liggen er doorgroeimogelijkheden naar de rol van (assistent) controller.

Zo ben jij in deze rol van administrateur verantwoordelijk voor het controleren, verwerken en betalen van inkoopfacturen en boek jij de bakntransacties. Daarnaast beheer je de debiteuren- en crediteurenadministratie en verzamel jij de benodigde informatie voor het uitvoeren van belastingaangiftes. Tot slot speel jij als financieel medewerker ook een rol bij de maand- en kwartaalrapportages en jaarrekeningen. Bij voorkeur ben jij fulltime (40 uur) inzetbaar.

Vacature eisen

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding in financiële richting;
  • Enkele jaren ervaring in vergelijkbare functie is een pré, maar ook starters worden van harte uitgenodigd te reageren;
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré.

Competenties:

  • Klant- en resultaatgericht;
  • Analytisch;
  • Nauwkeurig.

 

FunctietitelVakspecialisten Boekhouding
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensa.klasens@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/financieel-medewerker-administrateur-4
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/financieel-medewerker-administrateur-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Veendam: