Commercieel Directeur Kijlstra Bestrating 14-08-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Commercieel Directeur Kijlstra Bestrating 14-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Kijlstra Bestrating

Commercieel Directeur.

Kijlstra Bestrating, een familiebedrijf en onderdeel van de vermeulen groep, is al ruim 70 jaar producent en leverancier van een breed scala aan betonnen bestratingsproducten voor de particuliere markt (tuin en oprit) en de openbare ruimte. Onze organisatie telt ongeveer 90 medewerkers, doet € 40 miljoen aan omzet, heeft prachtige klanten en nog veel potentie. Er is nog volop ambitie om verder te groeien.

Door de harde groei van de afgelopen jaren, zijn wij ter uitbreiding van het directieteam op zoek naar een Commercieel Directeur. Heb jij graag de commerciële eindverantwoordelijkheid en wil je ook dicht bij de klant en medewerkers staan? Dan is dit wellicht de rol voor jou.

Als Commercieel Directeur ben jij eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen Kijlstra Bestrating. Primair zorg je voor verdere groei van de business. Je zorgt voor de ontwikkeling van de commerciële en marketing strategie en vertaalt dit naar beleid, concrete plannen en acties. Je hebt speciale aandacht voor de groei van je team, mensen en klanten. Je houdt de helicopterview en bent tegelijkertijd nauw betrokken bij de dagelijkse activiteiten van je team, klanten, business development en marketing. Jouw visie, drive en ervaring zorgen ervoor dat de hele organisatie focus heeft op klanten en groei van de business. Jouw directe team bestaat uit rond de 20 medewerkers, waaronder de verkoopleider, accountmanagers, marketing. Je bent lid van het directieteam en rapporteert rechtstreeks aan onze Algemeen Directeur, voor wie je ook een belangrijke sparringpartner bent.

Kortom, jij zorgt voor groei door:

 • het ontwikkelen van een commerciële strategie en deze door te vertalen naar een beleid, plannen en acties;
 • het coachen, aansturen en laten groeien van het commerciële team en marketing;
 • het laten groeien van bestaande business en nieuwe business;
 • het optimaliseren van de salesprocessen en commerciële processen;
 • nauwe samenwerking met de zusterbedrijven onder de vermeulen groep, met name Michel Oprey & Beisterveld;
 • het onderhouden van contact met (key) accounts vanuit je rol als Commercieel Directeur.

Wie ben jij?

Jij hebt enige jaren ervaring in een eindverantwoordelijke commerciële rol, waarbij je naast commercie ook verantwoordelijk bent geweest voor marketing. We zijn op zoek naar iemand met visie, maar die ook in staat is om samen met het team de strategie te operationaliseren. Herken jij jezelf daarnaast in de volgende punten:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • ruime ervaring in commercieel management en marketing;
 • sterk in commercie, strategie en het beste halen uit je team;
 • je beschikt over de competenties van een rascommerciant; ondernemend, resultaatgericht, daadkrachtig en verbindend;
 • affiniteit met outdoor producten;
 • jij komt het beste tot je recht in een nuchtere bedrijfscultuur.

Kom jij Kijlstra Bestrating versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke veranderagenda. Jouw duidelijke visie en geduld worden gewaardeerd en gaan je helpen samen met jouw team mooie resultaten neer te zetten. Je bent zowel strategisch als tactisch bezig om de plannen in de praktijk tot een goed einde te brengen. Er is veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie.

Ook kun je rekenen op:

 • een uitdagende en zelfstandige functie binnen een gezellig team met een informele werksfeer, het DNA van een familiebedrijf;
 • een fantastische kans om in deze nieuwe rol een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Kijlstra Bestrating;
 • een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen, auto van de werkgever, goede pensioenregeling, 3,5% eindejaarsuitkering en veel aantrekkelijke personeelsregelingen.

Kijlstra Bestrating is onderdeel van de vermeulen groep, een succesvol familiebedrijf met een achttal handels- en productiebedrijven die leveren aan de infrastructuur en de luxe afbouw van bedrijven en woningen.

Heb je interesse of vragen, stuur je motivatie met curriculum vitae naar (/ Tel )

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kijlstra-bestrating.nl/over-ons/vacatures/commercieel-directeur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.