Maintenance Coördinator Kisuma Chemicals 11-02-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Maintenance Coördinator Kisuma Chemicals 11-02-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Maintenance Coördinator

Veendam, the Netherlands

Fulltime

Ben jij proactief, heb je goede technische kennis en ben jij op zoek naar een baan bij een goede werkgever met heel fijne arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Kisuma (ruim 110 collega's) is de toonaangevende wereldwijde leverancier van synthetische gelaagde dubbele hydroxiden (in het algemeen aangeduid als "hydrotalcieten") voor kunststoffen. Dat klinkt heel technisch, maar iedereen kent producten waarin ons product wordt gebruikt. Te denken valt aan PVC, kunststof kozijnen en producten in de automotive industrie. Door de toevoeging van ons product, wordt het eindproduct duurzamer. We zijn een innovatieve organisatie, dit komt tot uiting door de aanleg van een pilot plant en de mogelijkheden die we collega's bieden om zichzelf te ontwikkelen.

Wij vroegen onze collega's wat werken bij Kisuma zo leuk maakt? Hieruit zijn een aantal kernwaarden gekomen: samen, professioneel, ontwikkelen en zorgzaam. Centraal in onze bedrijfscultuur staan professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Dit komt o.a. tot uiting in een platte organisatiestructuur en het willen investeren in de organisatie en haar personeel.

De afdeling

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de resultaatgebieden Operate, Maintain en Improve. Voor de discipline Maintain zijn we op zoek naar een coördinator die ervoor zorgt dat onderhoudswerkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd en dat apparatuur optimaal blijft functioneren. Bij Maintain werken twee Mechanische Monteurs, twee E&I Monteurs, een Reliability Engineer, een Maintenance Supply Assistant en twee Maintenance Coördinatoren. De afdeling wordt aangestuurd door de Maintenance Supervisor. Naast E&I en civiele installaties krijgt de functionaris te maken met werktuigbouwkundige installaties.

Kerntaken

 • Zorgdragen voor de planning en aansturing van de dagelijkse werkzaamheden (o.a. correctief/preventief onderhoud, revisies, projecten, modificaties);

 • Begeleiden van interne en externe monteurs;

 • Afstemmen van de dagelijkse werkzaamheden met de Maintenance Supervisor, Monteurs, Production Coördinator en Production Supervisor.

 • Afhandelen van de werkorders in het onderhoudsbeheersysteem (Ultimo);

 • Mede ontwikkelen van de periodieke rapportages;

 • Werken volgens procedures, onderhoudsconcepten en voorschriften en deze samen met de Maintenance Supervisor verder ontwikkelen.

 • Installatieverantwoordelijke hoog- en laagspanning voor Kisuma Chemicals.

 • Mbo+/hbo met een technische achtergrond;

 • Kennis van WTB en civiele installaties is een pré. Relevantie werkervaring met onderhoud/voorbereiding van E&I installaties;

 • Beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Relevante werkervaring in de procestechnologie.

Wat bieden wij jou

Kisuma staat bekend als een fijne werkgever, die een aantal heel mooie arbeidsvoorwaarden biedt. Voor deze functie biede wij een uitstekend salaris in schaal 6 van de Kisuma CAO, een vaste eindejaarsuitkering, 25,5 vakantiedagen (met mogelijkheid tot bijsparen van extra vrije tijd via het flexurensysteem), een bonusregeling een duurzame inzetbaarheid regeling, een premievrij pensioen en een werkweek van 38 uur. Je krijgt een hoop vrijheid in werktijden. Daarnaast heeft Kisuma een actieve personeelsvereniging en een bedrijfsrestaurant, waar menig bedrijf jaloers op zou zijn. Tot slot kent Kisuma een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat.

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • MBO+/HBO

 • E&I

 • Projecten

Geïnteresseerd?

Heb je vragen, je kunt contact opnemen met Koning, Production Supervisor (via ).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFarmacie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kisuma.com/nl/jobs/maintenance_coordinator

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.