Teamleider Fysieke Leefomgeving Gemeente Veendam 26-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Teamleider Fysieke Leefomgeving Gemeente Veendam 26-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Teamleider Fysieke leefomgeving

Gemeente Veendam

WO, HBO Vacature Vast, Tijdelijk met uitzicht op vast 36 uur Schaal 11, Schaal 12

Je kunt solliciteren tot en met 1 jan. 2024

Zoek jij een unieke kans om met verschillende disciplines en mensen samen te werken, binnen het brede domein van de Fysieke leefomgeving?

Teamleider Fysieke leefomgeving

(36 uur per week)

Zoek jij een unieke kans om met verschillende disciplines en mensen samen te werken? Allen gericht op de ontwikkeling, vergunningverlening, veiligheid en het beheer en het onderhoud van de openbare ruimte? Solliciteer dan nu!

Bij de gemeente Veendam werken vooruitkijkers; collega's die het leuk vinden om vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen en de gemeentelijke organisatie graag vooruithelpen. Met zo'n 280 collega's zetten we ons dagelijks in voor ruim 27.000 inwoners. Veendam is centraal gelegen en is goed bereikbaar via weg en spoor. Veendam is dé parkstad van Groningen en heeft veel te bieden zoals scholen, een theater, een subtropisch zwembad en een uitgebreid winkelaanbod. Het is prettig werken in Veendam!

Wat ga je doen?

De dynamiek in het fysieke werkveld is zeer groot. Van jou als teamleider wordt een grote mate van flexibiliteit gevraagd om tussen de verschillende opgaven (woningbouw, bedrijvencontact, klimaat, energie & milieu, ruimtelijke ordening en de omgevingswet/vergunningverlening) te kunnen schakelen. Net zo belangrijk als de inhoudelijke kant, is je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding van je team. Je zorgt voor een goed en plezierig werkklimaat, durft keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Je stuurt op hoofdlijnen, maar bent op onderwerpen wel inhoudelijk betrokken.

Eén van de opgaves die voor ons ligt is de doorontwikkeling van het fysieke domein. Als MT Fysiek (afdelingshoofd Fysieke leefomgeving, teamleider sport & zwembad, teamleider buitendienst, teamleider vergunning en handhaving/RO a.i. en de teamleider beheer & realisatie a.i.) gaan we hiermee aan de slag. Personele wijzigingen, opgaven die op ons afkomen en processen en procedures vragen van ons een nieuwe visie op de wijze waarop we onze afdeling hebben ingericht. Dit doen we samen! We kunnen jouw rol en input in dit proces goed gebruiken.

In het kader van bovenstaande is op dit moment nog niet precies duidelijk welk team je uiteindelijk gaat aansturen. Spannend? Nee hoor, samen gaan we aan de slag om de afdeling toekomstbestendig te maken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn logisch, collega's kennen elkaar en weten elkaar te vinden en de processen en procedure zijn helder. Tenslotte willen we als afdeling samen de klus klaren. Vanuit dit perspectief ga je straks leidinggeven aan een team die op basis van jouw kennis, ervaring en talenten goed past.

Functie eisen

Je bent een vooruitkijker met een frisse blik op zaken. Je floreert in een dynamische omgeving en voelt je thuis binnen het politieke krachtenveld.


  • Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO- opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Je bezit een natuurlijk vermogen om interactief samen te werken op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie.
  • Je bent nieuwsgierig en kijkt graag over de randen van je 'eigen' vakgebied heen.
  • Je bent aanspreekbaar en betrokken en hebt een open communicatiestijl, ook weet je draagvlak te creëren en kun je omgaan met weerstand.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een gemeente waar we met plezier werken. We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget, flexibele werktijden en ruime ontwikkelfaciliteiten met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is maximaal € 6.777,- bruto per maand (schaal 12) bij een fulltime dienstverband (36 uur) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waarmee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een studie kunt betalen of je kunt dit bedrag laten uitbetalen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Heb je toch nog vragen?

Neem dan even contact op met Michel Hazenberg, Afdelingshoofd Fysieke Leefomgeving via of . Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

HR adviseur

Afdelingshoofd Fysieke leefomgeving

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Functioneel Beheer
Indicatie salaris (min – max]6777 – 6777
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorgroningen.nl/vacatures/teamleider-fysieke-leefomgeving/f3ac1235-e486-4d51-ac46-20fca63ef3d5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.