Technisch Talent Hoppenbrouwers Techniek 10-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Technisch Talent Hoppenbrouwers Techniek 10-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Ontdek de mogelijkheden en kom werken bij Hoppenbrouwers Techniek Veendam. In 2023 is de vestiging Veendam aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van onze huidige én nieuwe medewerkers.

Werkplezier bij Hoppenbrouwers Veendam

Werk je bij Hoppenbrouwers Veendam, dan werk je bij een Top Employer. Een certificering waar we trots op zijn. Voor ons is samenwerken heel belangrijk. We gaan samen uitdagingen aan en we vieren samen de successen. Dit doen we onder andere tijdens de vrijdagmiddagborrel, onze BBQ en het jaarlijkse personeelsfeest. Onze medewerkers hebben de ambitie om door te groeien. Geen ambitie is te groot. Samen zorgen we voor een goede en solide basis in de regio.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMystery Shopper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vestigingen/werken-in-veendam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.