Teammanager Backoffice RDW 09-11-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Teammanager Backoffice RDW 09-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Teammanager backoffice

 • Veendam
 • 3.208 - 5.140
 • Hbo
 • Front en back office
 • 32

Maak het verschil door te zorgen voor de optimale ontwikkeling van je team en ga samen voor goede resultaten!

Het aanspreekpunt zijn voor je team op de werkvloer en medewerkers bijstaan in hun ontwikkeling, maar ook samen resultaten behalen en die verantwoorden. Dat is het uitdagende speelveld waarin jij je als teammanager backoffice bij de divisie Registratie en Informatie (R&I) in Veendam bevindt. Een zelfstandige baan, met veel ruimte om mee te denken over veranderingen.

Interessant aan deze baan volgens teammanager R&I Eddie

"Wat ik het mooist vind aan mijn werk? Het balanceren op een dunne scheidslijn tussen wat nu belangrijk is en wat in de toekomst belangrijk kan zijn. Voor onze klant én voor de persoonlijke groei van teamleden. Als collega's werkplezier hebben en de klanten goed geholpen worden, dan ben ik trots."

Werken aan de mobiliteit van morgen

Van het verzoek om een buitenlands rijbewijs om te wisselen tot een vraag van een kentekenhouder over de registratie van een voertuig, zo divers zijn de klantvragen die de backoffice van R&I dagelijks oppakt. Hoe jij hierin een bijdrage levert? Jij realiseert een gezamenlijke focus in je team. En zorgt ervoor dat alle collega's, zo'n vijftien tot dertig medewerkers, in staat zijn om de klantvragen tijdig en correct af te handelen. Zo houd je - samen met het team - overzicht op het werkaanbod en de beschikbare capaciteit, voer je ontwikkelingsgesprekken en bespreek je opleidingsmogelijkheden. Je uitgangspunt? Een veilige en open werkcultuur, waarin je persoonlijk leiderschap van medewerkers stimuleert.
Je spart regelmatig met je manager en met de adviseurs in jouw unit, bijvoorbeeld over de begroting en het behalen van de KPI's. Verder overleg je geregeld met collega-teammanagers in de front- en backoffice, onder andere over personeelsverzuim of de wervingstoekomst. Jouw ideeën worden hier echt gewaardeerd. Een impactvolle job? Zeker. De doorontwikkeling van je team, onder andere op het gebied van digitalisering, biedt genoeg kansen om het verschil te maken.

Dit is jouw thuisbasis

Jouw team is een mooie mix van mensen met diverse leeftijden en RDW-werkervaring. Dat zorgt voor een sterke balans tussen expertise en frisse ideeën, en vormt voor jou als manager ook de uitdaging om verbinding te stimuleren. Behoefte om te sparren? Dan kun je altijd terecht bij de elf collega-teammanagers. En wil je na een tijd doorgroeien en manager worden van een ander R&I-team? Dat kan! We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Sfeer proeven?

De sfeer op ons kantoor proeven? Je bent welkom voor een kop koffie of thee!Bel , , op en we maken een afspraak.

Zo helpen wij jou graag op weg

Bij de RDW werk je met ruim 1.700 collega's aan veilige en duurzame mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Hier sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties in de automotive. Daardoor is óók jouw werk voortdurend in beweging. Om dat zo goed mogelijk en met plezier te doen, geven we je ruim baan voor jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met interne stages en toegang tot ons leerplein. Daarnaast helpen we je vooruit met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen € 3.208,- en € 5.140,- bruto per maand (op basis van fulltime).
 • 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Goede werk-privébalans: 36 uur is fulltime en je kunt deels thuis en 4 x 9 uur werken. Je krijgt een budget om een thuiswerkplek in te richten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een fijne werkomgeving waarin je je eigen route mag uitstippelen en collega's met je meedenken.
 • Pensioenregeling via het ABP: wij betalen 70% van de premie.
 • 6 weken verlof per jaar.
 • Bijdrage aan je reiskosten voor woon-werkverkeer en volledige ov-vergoeding.
 • Telefoon en laptop.

Zo breng jij ons verder

Je hebt de juiste vaardigheden om je team te motiveren en te faciliteren en hebt daarbij oog voor het organisatiebelang. Je gaat het gesprek aan als er tegengestelde belangen op tafel liggen, en kijkt daarbij vanuit verschillende perspectieven naar de kwesties. Jij pakt je verantwoordelijkheid, maar geeft deze ook uit handen en stimuleert initiatief bij je teamleden. Je weet wat er speelt op de werkvloer en stelt je proactief op als er beslissingen nodig zijn.
Verder neem je mee:

Word onze nieuwe teammanager backoffice registratie en informatie

Werk jij met ons mee aan de mobiliteit van morgen? We zijn benieuwd naar je en verwelkomen je graag. Solliciteer voor 25 november 2023 via de button op deze pagina. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij , , via of . Tot snel!

Goed om te weten

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek waarin je je toekomstige collega's leert kennen.
 • Een assessment kunnen deel uitmaken van de procedure.
 • De gesprekken zullen plaatsvinden in week 48/49

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Backoffice
Indicatie salaris (min – max]3208 – 5140
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)9 – 9
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijderdw.nl/vacatures/teammanager-backoffice--1037753/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.