Administratief Ondersteuner Omgevingsdienst Groningen 05-03-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Administratief Ondersteuner Omgevingsdienst Groningen 05-03-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Huidige: Administratief ondersteuner

Administratief ondersteuner

Plaats Veendam

Regio Groningen

Arbeidscontract 24 - 36 uren per week

Per direct

Sluitingsdatum 2 april 2024

Ben jij een administratieve duizendpoot en krijg je energie van het inzichtelijk maken van informatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Als administratief ondersteuner zorg je samen met de andere administratieve medewerkers voor de juiste verwerking van alle administratie op het gebied van Vergunningverlening en Toezicht & Handhaving.
Je taken zijn divers. Je:


 • registreert en archiveert zaken in ons systeem, vult aan en zet zaken tijdig door;
 • zorgt voor het actueel houden van data en het verbeteren van datakwaliteit op basis van eigen checks en aan de hand van rapportages;
 • ondersteunt gebruikers (intern en bij gemeenten of provincie) bij vragen over het systeem;
 • verricht uitzoekwerk en maakt statusoverzichten;
 • controleert en verstuurt berichten;
 • bent een aanspreekpunt voor collega's van procesbegeleiding/werkverdeling en geeft specifieke administratieve ondersteuning aan diverse teams.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van het Team Administratieve Ondersteuning dat bestaat uit 14 enthousiaste collega's. Onze werksfeer is informeel; we helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Door flexibele werktijden kun je thuiswerken combineren met samenwerken op kantoor. En natuurlijk denken we ook aan ontwikkeling. Als kennisorganisatie bieden we jou volop mogelijkheden om je kennis op peil te houden en door te ontwikkelen.


 • Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar met uitzicht op vast.
 • Het salaris is gebaseerd op schaal 7 van de Cao SGO met een bruto maandsalaris tussen de € 2.666,- en € 3.784,- .
 • Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris.
 • Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het kopen van vakantiedagen, het aanschaffen van een fiets of het uitruilen van woon-werkkilometers.

Wie zijn wij?

Als Omgevingsdienst zorgen we in de regio Groningen voor de toepassing en de naleving van de milieuwet- en regelgeving. Dit doen we door het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en handhaving als dat nodig is. Ook geven wij specialistisch advies. Met ons werk hebben wij impact op thema's die dagelijks in de krant staan, zoals stikstof, energie, lucht en geluid. Ons werk doen we in opdracht van de Groninger Gemeenten en de provincie Groningen, veelal in samenwerking met regionale en landelijke partners.

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen.
Onze collega's hebben oog voor alle belangen en moeten daarin continu de juiste afweging maken. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met ruim 250 professionals hard aan.


Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op mbo niveau 4.
 • Je hebt ervaring met het werken met een DMS-, VTH- en/of zaaksysteem.
 • Je bent integer en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent zorgvuldig, dienstverlenend en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Het hebben van inzicht in de werkprocessen van vergunningverlening en toezichthouding is een pré, evenals het hebben van kennis van milieu wet- en regelgeving.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Ondersteuner
Indicatie salaris (min – max]2666 – 3784
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.od-groningen.nl/werken-bij/vacatures/administratief-ondersteuner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.