Medewerker WOZ Gemeente Veendam 26-12-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Medewerker WOZ Gemeente Veendam 26-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Gemeente Veendam

MBO, MBO niveau 4 Vacature Vast, Tijdelijk met uitzicht op vast 32 uur, 36 uur, 28 uur Schaal 8

Je kunt solliciteren tot en met 7 jan. 2024

Vind jij het leuk om de administratie op orde te brengen en te houden? Voel jij je betrokken bij de WOZ en de BAG?

Veendam = vooruitkijken

Bij de gemeente Veendam werken vooruitkijkers; collega's die het leuk vinden om vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen en de gemeentelijke organisatie graag vooruithelpen. Met zo'n 280 collega's zetten we ons dagelijks in voor ruim 27.000 inwoners. We hebben als collega's korte lijnen naar elkaar en denken mee met elkaar en onze inwoners. Veendam is centraal gelegen en is goed bereikbaar via weg en spoor. Veendam is dé parkstad van Groningen en heeft veel te bieden zoals scholen, een theater, een subtropisch zwembad, een Leer- en Sportcampus en een uitgebreid winkelaanbod. Het is prettig werken in Veendam!

Wat ga je doen?

Je gaat primair aan de slag met het verwerken en beheren van gegevens in de registratie, WOZ (Waardering Onroerende Zaken), maar je zult je ook bezig gaan houden met de BAG (Basisregistraties van Adressen en Gebouwen). Jij pakt jouw rol om samen met de collega's op de meest efficiënte manier te zorgen voor accurate, actuele en volledige gegevens in deze registraties. Ook tref je voorbereidingen voor het uitvoeren van taxaties en verwerk je mutaties in de BAG. Je bent een toegankelijke gesprekspartner voor afnemers en collega's en vindt het een uitdaging om ad hoc vraagstukken op te lossen van allerlei aard.

Wat vragen wij?

We zoeken twee collega's voor beide 28 tot 36 uur per week die minimaal MBO+ werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur in de richting van vastgoed of Bouwkunde. Kennis van de wet WOZ en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerkingen en -systemen is voor ons een pré. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:


  • Je hebt een zelfstandige proactieve werkhouding, bent betrokken, zoekt de samenwerking en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team;
  • Je kunt op alle niveaus duidelijk maar ook prettig communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent resultaat- en omgevingsgericht;
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een hoge oplossingsgerichtheid;
  • Je hebt een integrale kijk op processen binnen het gegevensbeheer en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een gemeente waar we met plezier werken. We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget, flexibele werktijden en ruime ontwikkelfaciliteiten met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is maximaal € 4.052,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waarmee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een studie kunt betalen of je kunt dit bedrag laten uitbetalen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

HR adviseur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]4052 – 4052
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorgroningen.nl/vacatures/efe50840-9057-4e1c-aa72-263810e5fd2b

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.