Project Management Ondersteuner (PMO Omgevingsdienst Groningen 16-11-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Project Management Ondersteuner (PMO Omgevingsdienst Groningen 16-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Project Management Ondersteuner (PMO Omgevingsdienst Groningen 17-11-2023

  • Locatie: Veendam

  1. Project Management Ondersteuner (PMO Omgevingsdienst Groningen 17-11-2023

Introductie vacature

Project Management Ondersteuner (PMO) (32-36 uur)

-

Veendam

Voor de Omgevingsdienst Groningen zijn wij op zoek naar een Project Management Ondersteuner (PMO) (32-36 uur).

We zijn volop bezig met de implementatie van een nieuwe applicatie voor de ondersteuning van het proces rondom vergunningsverlening, toezicht en handhaving (VTH). Alle processen in het primaire proces worden tegen het licht gehouden, opnieuw gedefinieerd en gemodelleerd in Omnimap. Het Omnimap platform maakt het mogelijk dat we aan de ene kant de processen en data meer kunnen uniformeren en aan de andere kant meer op de specifieke behoeftes van een bepaalde rol in kunnen gaan.

Voor het ontlasten van de projectorganisatie zoekt de ODG een projectmanagement ondersteuner (PMO'er). De voornaamste taak is om de projectadministratie te verbeteren en te onderhouden. Denk daarbij onder ander aan het bijhouden van de projectuitgaven, het ordenen van de projectstukken, het opschrijven en opvolgen van aktiepunten, agendabeheer en het opstellen/editen van notities of presentaties.

Naast de projectadministratie is er voor de juiste PMO'er ook ruimte om mee te helpen met de implementatie van het nieuwe VTH proces in Omnimap. Afhankelijk van je kennis, kunde en interesses kun je bijvoorbeeld meehelpen met bepaalde informatie-analyse vraagstukken, het ontwerpen van schermen, het begeleiden van medewerkers met het gebruik van het nieuwe systeem.

Oftewel onze nieuwe collega is een opgeruimd persoon, kan makkelijk schakelen met verschillende mensen en komt zelf met ideeën om dingen te verbeteren Je wordt onderdeel van een projectteam die hard werkt en dit graag combineert met een lach.

WAT BIEDEN WIJ:

  • Meewerken aan een mooi en voor de ODG heel belangrijk project;
  • Ruimte om veel van je vaardigheden in te zetten: organiseren, ordenen, enthousiasmeren Kans om nieuwe vaardigheden op te doen, c.q. je kennis en kunde te verdiepen: je krijgt de ruimte om inhoudelijk mee te denken, dingen uit te zoeken en te proberen.

Je hebt in je werkleven een goede balans gevonden tussen ondersteunend zijn - goed kunnen luisteren en vertalen wat andere mensen nodig hebben - en pro-actief zijn - het zelf zien wat de organisatie nodig heeft en met realistische/praktische verbeterstappen komen (omschrijf 2 voorbeelden waaruit deze balans blijkt).

Werken voor de Omgevingsdienst Groningen betekent werken voor een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken met betrekking tot de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met bijna 300 professionals hard aan.

  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent flexibel en betrokken.

Eisen en wensen

  1. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanagement ondersteuner (PMO);
  2. Je beschikt over aantoonbare werkervaring als projectmanager ondersteuner binnen een ICT project.

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Functietitel Project Management Officer Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 32 - 36 Type contract Freelance Branche Overheid/Non-profit Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://mijn.jong-en-ko.nl/zoeken/opdrachten/20910

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/project-management-ondersteuner-pmo-omgevingsdienst-groningen-17-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.