Strategisch-tactisch Inkoper Coöperatie Koninklijke Avebe U.A. 15-08-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Strategisch-tactisch Inkoper Coöperatie Koninklijke Avebe U.A. 15-08-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Strategisch-tactisch inkoper

We zoeken een nieuwe collega die ons inkoopteam komt versterken. Heeft strategisch-tactische inkoop jouw interesse? Dan is deze vacature een nieuwe stap in je carrière!

Waar ga je aan het werk?
In 1919 begon Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we ruim 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie koninklijke Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit.

In deze functie werk je deels op het hoofdkantoor in Veendam en deels thuis. Vanuit het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen werkzaam om de continuïteit van Avebe te waarborgen, zoals Supply Chain Management, ICT, Finance, HR en nog vele andere. Ook de directie werkt vanuit het hoofdkantoor.

Taken en verantwoordelijkheden
Je komt te werken binnen de afdeling Procurement, bestaande uit de twee groepen "Product Related and Services" en "Non-Product Related" met in totaal 15 medewerkers. Je zal komen te werken binnen de groep Product Related and Services, waarin je rapporteert aan de inkoopmanager van deze groep.

In de groep Product Related and Services ben je met twee collega's verantwoordelijk voor de inkoop van Facilitaire diensten, ICT, HRM en Innovatie. In totaal vertegenwoordigt dit een contractwaarde van zo'n 35 M€/jaar.

Je ontwikkelt inkoopplannen voor jouw categorie en je gaat samen met interne stakeholders de implementatie vorm geven. Je houdt daarbij rekening met kwaliteitseisen, risico's en financiële gevolgen. Je volgt de markt voor innovatieve oplossingen waaronder ook de ontwikkelingen en kansen op het gebied van duurzaamheid. Je bepaalt de leverancierselectie en maakt contractafspraken met de leveranciers. Je ziet het als een uitdaging om de optimale inkoopcondities en het maximale rendement te behalen. Jij bent de schakel tussen leveranciers en interne stakeholders.

Om deze rol te kunnen oppakken is kennis nodig van inkoop. Als je dat nog niet hebt dan is een opleiding (NEVI) belangrijk om te volgen. Want jij bent de gesprekspartner voor de interne Avebe collega's en voor onze internationale leveranciers. Samen kom je tot het beste resultaat: Waarde toevoegen voor Avebe.

Wie zoeken we?

  • Je bent integer, collegiaal, resultaatgericht, vernieuwend, vasthoudend;
  • Je hebt overtuigingskracht, maar je kunt ook goed luisteren naar interne klanten;
  • Je bent op zoek naar het beste voor Avebe;
  • Je wilt graag je kennis verbreden en verdiepen in een leuk team bij een innovatief bedrijf.

Opleiding en ervaring

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of ICT.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie
  • Je hebt inkoopkennis door ervaring en opleiding (NEVI 1 en 2) of je bent bereid deze opleiding te volgen.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met , , op 9.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.avebe.com/job/Veendam-Strategisch-tactisch-inkoper/776066602/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.