Digital Marketeer / Growth Hacker Staticair 22-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Digital Marketeer / Growth Hacker Staticair 22-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Ben jij een Change Maker en idealist met Digital Marketing en Growth Hacking talent? Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen Climate Change? Kom werken aan een schonere wereld bij StaticAir! Een tof jong team met vakidioten on a mission for Clean Air wacht op je! Ga mee op ontdekkingstocht in de fascinerende wereld van fijnstof, smart innovation, cleantech en duurzaamheid. Jij als Digital Marketeer / Growth Hacker gaat hierin een sleutelrol vervullen en al je kennis toepassen.


Ontdek jouw ideale duurzame marketing job!


Jij als Digital Marketeer / Growth Hacker bent verantwoordelijk voor de digitale marketing & automation infrastructuur. In deze dynamische rol werk je vanuit ons gemakkelijk bereikbare, moderne kantoor in Geldermalsen en rapporteer je aan de Marketing en Communicatie Manager.


Wie ben jij?


 • Je hebt 2 jaar werkervaring als digital marketeer/growth hacker en deelt graag je behaalde successen in het verleden.
 • Je bent technisch sterk en kent alle ins en outs van Google Ads (SEA, SEO), social advertising, data & Google Analytics, Optimize, Tag manager en bent bekend met de nieuwste technieken.
 • Je weet feilloos je weg te vinden in ons CRM-systeem Hubspot en bent verantwoordelijk voor het managen van de customer database en follow-ups en inzet va marketing automation.
 • Je stelt maandelijkse rapportages op en deelt je bevindingen.
 • Je optimaliseert en schrijft campagne gerichte content en creëert landingspagina's.
 • Je kunt goed overweg met Adobe Creative Suite programma's zoals Illustrator, Photoshop, InDesign, Canva en creëert content.
 • Managen van de brand consistency op alle digitale communicatie kanalen.
 • Uiteraard is jouw Nederlands uitstekend net als je communicatie in het Engels.
 • Je bent bekend met het uitzetten van internationale campagnes, waarbij je er alles aan doet om op een efficiënte manier je doel te behalen.
 • Je vindt het leuk te experimenteren met nieuwe technologie.
 • Je bent pro-actief en ondernemend met een gezonde dosis nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te blijven leren en implementeren.
 • Je hebt een passie voor duurzaamheid en smart city innovaties.

Ben jij een zelfstandige persoonlijkheid en een analytische denker? Is Google jouw favoriete speeltuin? Stap in de wereld van StaticAir en grijp de unieke kans om te leren in een branche die blijft uitdagen. Onderzoeken, denken en doen zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast kun je snel schakelen en signaleer je mogelijkheden, terwijl je tegelijkertijd werkt aan ECHTE oplossingen tegen luchtvervuiling. Kortom jij bent onze nieuwste Advocate voor Clean Air.


Wat hebben we jou te bieden?


Wij bieden je een uitdagende job met een duurzame missie. Some clean up the Ocean, we Clean Up the Air! We hebben internationale dynamiek en een Can-Do mentaliteit, waarbij jij je geen dag hoeft te vervelen.

 • Je start met ons inwerkprogramma als directe investering in jou, zodat je een warme landing hebt in ons gezellige bedrijf.
 • Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie.
 • Je wordt onderdeel van een jong, hecht team waar je op kunt bouwen.
 • Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, afgestemd op de ervaring die je meeneemt en de functie die je gaat vervullen.
 • Ook hebben wij een mooi pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen.
 • Daarnaast krijg je van ons 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en aanvullende pensioen- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal en Techniek.

Check onze website www.StaticAir.com .


Is jouw interesse gewekt?


Klinkt dit als jouw ideale job? Ben je enthousiast geworden en ga je liefst vandaag nog aan de slag? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met (Wij zijn nietopzoek naar freelancers of ZZP-ers!)).


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDigital Marketing Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverig
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.staticair.com/en/vacancies/vacature-digital-marketeer-growth-hacker?_token=UXp9DJLMjS0etD4VGXpFL9PRg39NwwvFP4C1bvZL&typeofform=Nieuwsbrief&email=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.