Receptionist Omgevingsdienst Groningen 28-11-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Receptionist Omgevingsdienst Groningen 28-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Receptionist Omgevingsdienst Groningen 29-11-2023

 • Locatie: Veendam

 1. Receptionist Omgevingsdienst Groningen 29-11-2023

Introductie vacature

Huidige: Receptionist

Je bent een echte gastheer/gastvrouw en staat graag met mensen in contact. Service staat bij jou op één. Zet je deze klantgerichtheid graag in bij een organisatie die dagelijks werkt aan een veilige en duurzame leefomgeving? Dan zijn we erg benieuwd naar jou!

Als receptionist ben jij de spreekwoordelijke duizendpoot in onze organisatie. Je bent sociaal vaardig, representatief, stressbestendig en weet taken snel op te pakken.


Wat ga je bij ons doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je verstrekt informatie en wijst hen de weg. Daarnaast beantwoord je in- en externe telefoontjes en verbindt door. Naast klantencontact verricht je een aantal ondersteunende secretariële en administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het regelen en inplannen van afspraken in Outlook.

Je verdere takenpakket is divers:


 • Je verzorgt de (digitale) postafhandeling en -verwerking.
 • Je regelt afspraken en plant deze in.
 • Je neemt boodschappen aan en verstrekt algemene bedrijfsinformatie.
 • Je plaatst informatie op ons intranet, bijvoorbeeld externe vacatures.
 • Heb je naast de basiswerkzaamheden tijd over? Dan verricht je ondersteunende administratieve taken zoals het bijhouden van overzichten en het updaten van gegevens. Ook ondersteun je af en toe het secretariaat bij bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Onze werksfeer is informeel, we helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. En natuurlijk denken we ook aan je ontwikkeling. We bieden volop mogelijkheden om je kennis op peil te houden en verder door te ontwikkelen.

 • Het salaris (afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring) is gebaseerd op schaal 6 van de Cao SGO met een bruto maandsalaris tussen de € 2.295,- en € 3.322,- .
 • De Omgevingsdienst Groningen kent aanloop-en functieschalen.
 • Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris.
 • Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het kopen van vakantiedagen, het aanschaffen van een fiets of het uitruilen van woon-werkkilometers.
 • Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 15.00 uur.

Als omgevingsdienst zorgen we in de regio Groningen voor de toepassing en de naleving van de milieuwet- en regelgeving. Dit doen we door het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en handhaving als dat nodig is. Ook geven wij specialistisch advies. Met ons werk hebben wij impact op thema's die dagelijks in de krant staan, zoals stikstof, energie, lucht en geluid. Ons werk doen we in opdracht van de Groninger Gemeenten en de provincie Groningen, veelal in samenwerking met regionale en landelijke partners.

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over de bouw van windmolens en de inzet van waterstof. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen.
Onze collega's hebben oog voor alle belangen en moeten daarin continu de juiste afweging maken. In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met ruim 250 professionals hard aan.


Wie ben jij?

Je bent het best te beschrijven als proactief, klantgericht en niet snel van je stuk te brengen. Je hebt een open houding en weet met plezier je organisatietalent in te zetten. Daarnaast weet je rust uit te stralen en kun je zowel zelfstandig als in een team werken.


Je beschikt over mbo werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde, relevante opleiding. Je hebt ervaring met en voldoende basiskennis van het Office-pakket. Je brengt een aantal jaren relevante werkervaring met je mee. Behalve goede communicatieve vaardigheden beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Functietitel Receptioniste Indicatie salaris (min - max] 2295 - 3322 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overheid/Non-profit Locatie Veendam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.od-groningen.nl/werken-bij/vacatures/receptionist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReceptioniste
Indicatie salaris (min – max]2295 – 3322
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/receptionist-omgevingsdienst-groningen-29-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Veendam: