Fysiotherapeut Alphabet Nederland 25-01-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Fysiotherapeut Alphabet Nederland 25-01-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Fysiotherapeut - Ouderenzorg "

Fysiotherapeut - Ouderenzorg

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Fysiotherapeut die graag werkt vanuit mensgerichte zorg aan ouderen? Werk jij graag met verschillende doelgroepen in een veelzijdige werkomgeving? Dan is dit dé baan voor jou.

Fysiotherapeut binnen Zorggroep Meander
Wij zoeken een collega in Zuid Oost Groningen voor 24 uur per week die bij ons in het team wil werken ter vervanging van de vakantieperiodes van april tot en met september. Tijdens de behandelingen weet je met jouw betrokkenheid en enthousiasme cliënten te motiveren en stimuleren. Pijn, vermoeidheid of onbegrip? Met jouw inlevingsvermogen en luisterend oor pak jij de signalen zo op en zorg jij voor een behandeling op maat. Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van onze cliënten. Ook onderhoud je contacten met familie en zorgcollega's en participeer je in het multidisciplinaire overleg. Je werkt op vier locaties vooral op de PG en WLZ afdelingen. Werken met veel verschillende cliënten en ziektebeelden? Daar word jij gelukkig van. Elke dag is anders en dat maakt je werk interessant en afwisselend. Binnen ons multidisciplinair team informeer, motiveer en inspireer je elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg van morgen nóg beter is. Jouw creativiteit leidt tot vernieuwende ideeën. Jouw mening, insteek en ondernemerschap wordt bij ons gewaardeerd. Je bent een open en positief ingesteld persoon, werkt plan a niet dan schakel jij van nature over op plan b. Je kijkt positief kritisch naar jezelf en naar een ander, dit met een gezonde dosis humor. Bij ons werk je met de mooiste doelgroep die er is en kun je vanuit jouw expertise echt iets betekenen voor onze cliënten.

Kortom: een prachtige afwisselende baan voor iemand die wil bijdragen aan de kwaliteit van leven van ouderen!

Het team
Je werkt samen met 12 andere vakbekwame fysiotherapeuten, maar uiteraard werk je ook veel samen met de zorgcollega's en met andere disciplines van het behandelteam. Een mooie mix van frisse wind en ervaring. Binnen de vakgroep werk je zelfstandig. Maar wil je even sparren, samen koffiedrinken, lunchen of wandelen, dan is er altijd wel een collega beschikbaar. En regelmatig stemmen we met elkaar af in ons vakgroep overleg.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.256,53 tot €4.906,49 conform FWG 55 CAO VVT .
 • Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden voor 24 uur per week met evt. uitzicht op een jaarcontract.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie.
 • Je hebt een BIG-registratie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.
 • Ervaring met Intramed is een pré.
 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen.
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met , telefoonnummer of met Deborah Pool, Consulent Werving & Selectie via telefoonnummer .


Je kunt solliciteren tot en met 14 februari a.s.
De gesprekken zullen in week 8 plaatsvinden.

Organisatie: Zorggroep Meander

Locatie: Veendam

Functiegroep: Behandelaren en (para)medische specialisten

Opleidingsniveau: HBO

Dienstverband: Bepaalde tijd met kans op verlenging

Contractduur: 6 maanden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3256 – 4906
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAutomotive
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroep-meander.career.emply.com/apply/fysiotherapeut-ouderenzorg/sonqcf/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.