Communicatieadviseur Tinten Welzijnsgroep 16-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Communicatieadviseur Tinten Welzijnsgroep 16-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Reageren t/m:

30-05-2024

Aantal uren:

28-36 uren per week

Organisatie:

Tinten

Locatie:

Gieten Logo Tinten

Ben je geïnteresseerd in deze functie ?

In verband met ziektevervanging zoeken we op korte termijn een tijdelijke collega voor ons communicatieteam! Als communicatieadviseur zet je je samen met ons in voor alle organisaties die deel uitmaken van Tintengroep. Voor een aantal van die organisaties ben jij het eerste aanspreekpunt voor hun communicatievraagstukken. Tegelijkertijd bewaak je de koers die je samen met de directeur hebt bepaald in het communicatieplan. Je bent onderdeel van een team van vier adviseurs en een .

Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de directeuren en managers van de organisaties waarvoor jij je inzet. Binnen de organisaties werk je samen met PR-werkgroepen. Je adviseert over de communicatieplannen, werkt samen met de collega's aan de uitvoering van de plannen en herijkt deze wanneer dat nodig is. Samen met je team zorg je ervoor dat de algemene communicatiemiddelen blijven aansluiten bij wat nodig is vanuit wensen en wetten. Je helpt 'jouw' organisaties bij contacten met de pers, communicatievraagstukken en in geval van issuemanagement of crisiscommunicatie. Daarnaast redigeer je de rapportages voor de gemeenten die de beleidsadviseur opstelt.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Vandaag is een dag met variatie! Je start in Gieten en ziet daar twee van je collega-adviseurs. Dat biedt je mooi de kans om ze te vragen wat ze van je voorbereiding voor de LinkedIn training vinden. Want die geef je volgende week aan een van de PR-teams.
Daarna neem je de tijd om je mailbox door te lopen. De communicatiemiddelen voor de Summerbreak zijn binnen en je bent blij met het resultaat. Dit helpt om kinderen die niet op vakantie gaan, te laten weten wat er allemaal voor ze wordt georganiseerd! Na de lunch stap je in de auto om de rest van je dag op locatie te werken bij een van je organisaties. Daar heb je eerst een overleg met het PR-team. Storytelling is een belangrijk onderdeel van hun communicatieplan. Samen bepaal je de thema's voor de komende maanden en zet je de acties op een rijtje. Je laatste afspraak die dag is een goed gesprek met de directeur. Het project voor mensen die op de wachtlijst staan voor hulp vanuit de ggz loopt goed, daar ben je blij om. Rond 17.00 uur vertrek je richting huis, mooi dat je morgen thuis al je afspraken kunt uitwerken.

Wie ben jij?
Je bent de persoon die deel uit wil maken van een team en tegelijkertijd vrijheid wil voelen in je werk. Van conceptueel denken naar lekker praktisch redigeren, jij vindt het allemaal leuk. Maar met hagel schieten doe je niet, dat blijkt ook uit jouw goed onderbouwde communicatieplannen. Diversiteit in je werk is voor jou belangrijk, zowel op inhoud als in de mensen waarmee je aan de slag gaat. Samenwerken in verschillende groepen over inhoudelijke thema's of de praktijk van alledag, dat geeft je energie. Je bent nieuwsgierig van aard en houdt een vinger aan de pols bij maatschappelijke vraagstukken en de ontwikkelingen in je vak. Dat neem je mee in je adviezen. Je bent open en betrouwbaar. Sparren met je collega's vind je belangrijk, want samen weet je meer dan alleen. Je creativiteit levert vaak goede en ook goed uitvoerbare ideeën op. Of je laat je inspireren door de ideeën van anderen. Samen de mouwen opstropen bij drukte en met een geintje op zijn tijd. Lekker jezelf zijn binnen je team en samen verder bouwen, daar heb je zin in!

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde communicatieopleiding op hbo-niveau en minimaal drie jaar ervaring als communicatieadviseur. Ervaring in zorg en welzijn? Handig! Ervaring in een hele andere branche? Daar zijn we nieuwsgierig naar.
 • Een 'er op af' mentaliteit. Jij zorgt ervoor dat je aangesloten blijft.
 • Je actuele kennis van het communicatie vak.
 • Je vlotte en foutloze pen.
 • De kwaliteit van je werk, je accuratesse en het plezier in je werk.
 • Je koele hoofd in strakke deadlines.
 • Je ambities, wensen om je verder te ontwikkelen.
 • Je teamspirit.

Je wordt onderdeel van Tintengroep. Een ondernemende organisatie die jou de kans biedt om jezelf te blijven ontwikkelen! Tinten Training en Advies biedt onze collega's een afwisselend aanbod aan trainingen en cursussen. Daarnaast betekent werken binnen de Tintengroep, toegang krijgen tot interne doorstroommogelijkheden bij onze verschillende organisaties. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst ter ziektevervanging voor de duur van een half jaar, met een mogelijkheid tot verlenging
 • Salariëring en rechtspositie conform de CAO Sociaal Werk in salarisschaal 8, dit is maximaal €4.496,- bij een fulltime dienstverband
 • Een individueel keuzebudget van circa 18% conform CAO Sociaal Werk; voor een gezonde balans tussen werk en privé, bepaal jij zelf hoe je jouw IKB inzet. Als salaris, als verlof of als een combinatie van beide
 • Een loopbaanbudget, conform de CAO Sociaal Werk
 • Een reiskostenvergoeding, met fiscale uitruilmogelijkheid

Wij hebben oog voor elkaar. Dat is ook waarom Tintengroep is erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever vanuit Werk en Mantelzorg

De procedure
Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je bellen met , via .
Geïnteresseerd geraakt in deze uitdagende functie? Reageren kan tot en met 30 mei t.a.v. .
De gesprekken vinden plaats op 10 juni

Tinten

Tintengroep wil waarde toevoegen waar ze dat kan. De maatschappij is altijd in beweging en wij zijn dat ook. Door van elkaar te leren en kennis te delen blijven we nu en straks ons werk voor alle inwoners van de gemeenten goed doen. Zodat alle mensen erbij horen, op hun eigen manier.
Onze groep bestaat uit vakmensen. We zijn altijd dichtbij en zien wat er gebeurt. Samenwerken zit in ons DNA, daarin zijn wij uniek. Omdat we lokaal zelfstandig werken kunnen we maatwerk leveren. Met op de achtergrond ondersteuning, kennisdeling en saamhorigheid. Tinten is het bedrijfsbureau in Gieten dat zich daar elke dag voor inzet. Zodat onze collega's hun werk voor alle inwoners zo goed kunnen doen.

De Tintengroep is sterk in sociaal werk. Wij helpen inwoners in Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel om in een kwetsbare periode in hun leven op eigen kracht hun situatie te verbeteren. Onze ondersteuning is vaak kosteloos, op maat en altijd dichtbij.

Onderdelen van de Tintengroep


Bezoekadres

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]4496 – 4496
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGieten, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tintengroep.nl/Vacatures/communicatieadviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.