Accountmanager energietransitie Olympia 08-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Accountmanager energietransitie Olympia 08-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken binnen een snelgroeiend bedrijf dat de ambitie heeft om een groenere toekomst te realiseren. Het is een gezellig team dat altijd in is voor een geintje, maar ook weet wanneer er werk aan de winkel is! Als accountmanager ben je verantwoordelijk om klanten te werven voor het bedrijf en dit contact met klanten te onderhouden! Het bedrijf biedt voor jou als werknemer verschillende doorgroei- en doorleermogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en workshops. Ook krijg je een laptop van de zaak en is er een pensioensregeling. 

Wij nodigen onder meer kandidaten uit de nabije omgeving van Assen, Groningen, Hoogezand, Veendam en Stadskanaal van harte uit om te solliciteren. 

Functieomschrijving

Ben je bekend met de huidige markt in de energietransitie en ben je commercieel ingesteld? Dan is deze vacature voor accountmanager energietransitie wellicht iets voor jou!

Onze klant in gieten is op zoek naar iemand met ervaring in zonnepanelen, warmtepompen of airconditioningsystemen en die communicatief vaardig is. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

- Koude acquisitie op locatie;

- Klanten werven en klantgegevens vastleggen;

- Klantcontact en relatiebeheer;

- Verkopen en promoten producten; 

- Communiceren en schakelen op verschillende niveaus;

- Beheren van de sales.

Functie-eisen

Je bent commercieel ingesteld en hebt uitstekende communicatievaardigheden. Ook kun je goed zelfstandig werken en ben je representatief, je komt immers bij potentiele klanten over de vloer en gaat hen enthousiasmeren met een eerlijk verhaal over de duurzame mogelijkheden en voorzien van advies op maat! Ook herken je jezelf in het volgende: 

- Administratief vaardig;

- Communicatief vaardig; 

- 1-2 jaar ervaring in de sales; 

- Ervaring met energietransitie;

- Vloeiend in de Nederlandse taal. 

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een vast contract voor een fulltime functie van 40 uur per week. Je werkt in dagdienst op de doordeweekse dagen. 

Het startsalaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt tussen de 2400 en 4500 euro bruto per maand.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Accountmanager Bijzonder Beheer
Indicatie salaris (min – max]4333 – 4333
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensd.munting@werk.olympia.nl , Daan Munting onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieGieten, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/fljC1Xf220uN7f4Y6N4k

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.