Marketingmedewerker LeaseParcours 10-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Marketingmedewerker LeaseParcours 10-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

402 modellen, 6202 opties

100 jaar lease-ervaring

Beoordeling van 9,4

1.000 contracten per jaar

6 specialisten

Persoonlijk advies

Praat direct met een van onze service-medewerkers

Vacature

Marketingmedewerker

  • FTE 16-24 uur per week
  • Locatie Stadskanaal

We groeien alwéér uit ons jasje. Dat komt door al die klanten die zich voor ons pand verzamelen. Na jarenlang hard werken zijn we druk bezig onze organisatie te professionaliseren. Op het gebied van marketing zoeken we iemand die onze visie, marketingstrategie en uitingen bewaakt en ondersteunt.

Als marketingmedewerker houd je in alle drukte het hoofd koel. Je houdt alles bij wat er wordt gemaakt voor social media, de website, advertenties, emailmarketing, tekst, fotografie en filmpjes. Je stuurt de professionals aan die materialen aanleveren, bewaakt deadlines, planningen en projecten. Je werkt creatieve ideeën uit om onze marketing nog leuker en effectiever te maken.

Je kunt bij ons een passend salaris verwachten. Ook kunnen we je garanderen dat je je nooit zult vervelen. Bij LeaseParcours lunchen we elke dag samen en ondernemen we geregeld een leuke teamactiviteit.

Zoek je een plek bij een informeel bedrijf, met jonge collega's om je heen? Houd je van een mix van hard werken en plezier maken?

We vinden je nu al leuk. Wanneer spreken we elkaar?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketing Medewerker
Indicatie salaris (min – max]77 – 77
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://lpfs.nl/vacature/marketingmedewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.