Verkoopadviseur Juwelier | 10-15uur Juwelier Kremer Veendam 18-05-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Verkoopadviseur Juwelier | 10-15uur Juwelier Kremer Veendam 18-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Onze mooie winkel is continue in beweging en zo ook ons team en daarom zijn we #opzoeknaarjou!

Kom voor 10 tot 15uur (per week) ons team versterken!? Gezellig op de zaterdag en nog een dag of 1-2 middagen!?

Wij zoeken een enthousiaste verkoopmedewerker voor 10-15uur per week.

Ben jij de collega die we zoeken? Je bent enthousiast, sociaal en werkt heel zorgvuldig. Je bent communicatief sterk en vindt het een uitdaging om bij te dragen aan enthousiaste en tevreden klanten voor onze juwelierszaak.

Je werkdag ziet er als volgt uit:
Voordat de winkel opent haal je de meest waardevolle sieraden uit de kluis en etaleer je deze in de winkel. Rond half 10 open je de winkel door de schuifdeuren van slot, de rolluiken omhoog te deon en de anti-rampalen te laten zakken.
Je zet de muziek aan en maak je de winkel netjes door even te stofzuigen en de spiegels op te poetsen. Dan is het tijd voor een kop koffie of thee samen met je collega’s. Jullie stemmen de verschillende werkzaamheden op elkaar af.

Als de winkelbel gaat ontvang je de klant vriendelijk en begeleid je hen in het vinden van het passende sieraad. De ene klant is goed geïnformeerd en weet al precies waar hij naar op zoek is en met de ander loop je samen door de winkel terwijl je de collectie laat zien.

Als juwelierszaak bieden we naast de verkoop ook service. Dagelijks zijn er klanten die een nieuw batterijtje nodig hebben of de band van hun horloge willen laten inkorten. Deze handelingen voer je uit in de werkplaats die zicht heeft op de winkel.

Sieraden die gedragen worden verslijten in de loop van de tijd of kunnen beschadigd raken. Je adviseert de klant welke reparaties er nodig zijn om het sieraad weer met plezier te kunnen dragen. Sommige reparaties worden uitgevoerd door de producent, andere reparaties worden uitgevoerd door de eigen goudsmid.

Dagelijks komen er pakketjes binnen met nieuwe artikelen en klantbestellingen. Deze pakketjes maak je open en je controleert de bestelling. Je collega op kantoor verwerkt de artikelen waarna jij ze een plekje geeft in de vitrines.

Tijdens de lunch de tafel gedekt om samen met je collega's te kunnen eten. Tijdens het eten hou je via camera’s de winkel in de gaten en spring je van je stoel als de winkelbel gaat. Op drukke dagen splitst het team zich op zodat je rustig kunt eten terwijl je collega’s de klanten helpen.

De dag vliegt voorbij terwijl je de klanten zo goed mogelijk helpt. Het ene moment heb je een verliefd stelletje in de winkel dat trouwringen komt uitzoeken en mag jij hier een onderdeel van zijn. Fantastisch! En op een andere moment ontvang je een klant die op zoek is naar een passend sieraad om de as van een dierbare in te laten verwerken. Hier kan jij op inlevende manier mee omgaan. Ook komt het voor dat er een klant met een klacht de winkel in komt. Het is dan aan jou en je collega’s om goed met deze emoties om te gaan en een passende oplossing te vinden zodat de klant met een positief gevoel de winkel kan verlaten.

Rond sluitingstijd ruim je de vitrines leeg en bekijk je samen met je collega’s of er bestellingen gedaan moeten worden. Je maakt de kas op en ruimt je werkplek leeg. De anti-rampalen gaan weer omhoog en het rolluik omlaag. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis omdat je die dag een heleboel klanten blij hebt kunnen maken met een passend sieraad.

Zie jij jezelf dit werk doen? En draag jij met jouw persoonlijkheid bij aan ons gezellige team?

Stuur een mailtje met jouw motivatie en cv naar:
werken@juwelierkremer.nl

Vermeld erbij voor welke vacature: Verkoopmedewerker 10-15uur

De vacature in het kort:

 • Je houdt van sieraden en horloge
 • Je houdt er van om met mensen te werken en te adviseren;
 • Je houdt van gezelligheid;
 • Je hebt een creatief brein;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je bent 3 van de 4 zaterdagen beschikbaar, onze leukste verkoopdag!

Wij bieden een:

 • Werken met sieraden en horloges van bekende merken;
 • Een salaris boven het CAO-schema.
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en eventuele doorgroei
 • Aantrekkelijke personeels- & familiekorting
 • Toonaangevende beurs bezoek
 • Leuke teamuitjes

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]600 – 900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)10 – 15
Contactgegevenswerken@juwelierkremer.nl , 31598631570 https://www.juwelierkremer.nl
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.