Bakker Hagedoren 11-11-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Bakker Hagedoren 11-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Telefoon

Niet zo maar een bakker, maar De Echte Bakker

Editorial Image

Ga je naar een Echte Bakker, dan ga je naar een winkel die gevuld is met producten van de beste kwaliteit en die op en top klantvriendelijk is. Een Echte Bakker is niet zo maar een ambachtelijke bakker. Wij moeten namelijk voldoen aan strenge eisen en worden het hele jaar door gekeurd en gecontroleerd op hun uitmuntende kwaliteit. Alleen zo mogen wij lid zijn van het Echte Bakkersgilde en de titel 'De Echte Bakker' en het bijbehorend goudgele logo dragen.

Klantvriendelijkheid en uitstraling van de winkel heeft een van de hoogste prioriteiten voor ons. Het hele jaar door wordt middels een mystery shopper de winkel en het personeel beoordeeld. Op ieder detail wordt gelet, zodat jij verzekerd bent van de beste ervaring.

Onze producten worden het hele jaar door gekeurd door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd: een Echte Bakker moet gemiddeld hoger scoren dan het gemiddelde van alle ambachtelijke bakkers in Nederland.

Eigen assortiment

Echte Bakkers dragen hetzelfde logo en de naam "De Echte Bakker" en toch zijn wij uniek. Wij zijn zelfstandig ondernemers en bepalen dus zelf welke producten bij ons in de winkel liggen. Zo heeft iedere Echte Bakker zijn specialiteiten.

Wij zijn De Echte bakker. Uniek in ons soort. En daar zijn we trots op.

Teaser Image

Telefoon

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBakker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zijlema.echtebakker.nl/over-ons

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.