Servicetechnicus Hoppenbrouwers Techniek 25-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Servicetechnicus Hoppenbrouwers Techniek 25-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Servicetechnicus

Veendam

MBO

Technisch Beheer

Onderweg naar de mooiste locaties waar je de meest uiteenlopende storingen oplost! Zelfstandig met je bus op pad naar onze klanten om allerlei technische problemen met installaties te verhelpen. Als servicetechnicus heb je veel vrijheid en is elke dag anders. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Veendam.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Of het nou om kantoren, winkels of zorginstellingen gaat, jij verhelpt storingen op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. En zie jij tijdens die werkzaamheden achterstallig onderhoud of een onderdeel dat aan vervanging toe is? Dan bel je gelijk jouw collega's van het serviceteam. Zij lossen het dan zo snel mogelijk op. En ondertussen breng je de klant van alle werkzaamheden op de hoogte. Bijvoorbeeld hoe lang je bezig bent met een complexe cv-ketel repareren. Of wanneer een haperend ventilatiesysteem weer perfect werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven servicetechnicus. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Vaststellen en verhelpen van storingen en kapotte installaties.
• Inventariseren van de actuele technische staat van de installaties, zo kan tijdig onderhoud plaatsvinden.
• Meedraaien in een 24-uurstoringsdienst, hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, flexibel én collegiaal. Je denkt altijd in oplossingen en vraagt je collega's om hulp indien nodig. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Tegelijkertijd maakt het jou niet uit dat niet altijd alles volgens planning verloopt. En dat siert je. Daarnaast beschik je als toegewijde servicetechnicus over:

• Een mbo-3-diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
• Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Servicetechnicus

Veendam MBO Technisch Beheer

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Wtb
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/servicetechnicus-2797

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.