Monteur Elektrotechniek Hoppenbrouwers Techniek 08-09-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Monteur Elektrotechniek Hoppenbrouwers Techniek 08-09-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Monteur Elektrotechniek

Veendam

Monteren, onderhouden of repareren van grote én kleine elektrotechnische (deel)installaties. Variatie in je werk. Zo blijf je groeien in je vak als monteur elektrotechniek. Breng techniek tot leven bij Veendam.

Lever topkwaliteit

Zorg dat de elektra goed en veilig werkt. Jij bent dé specialist die continu op zoek is naar verschillende uitdagende opdrachten. Komt dat even goed uit. Bij liggen er genoeg voor je klaar. Bijvoorbeeld een complete ziekenhuisafdeling van elektronische installaties voorzien. Of zorgen dat de elektra van een luxe woning goed werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als doeltreffende monteur elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Zelfstandig monteren én installeren van elektronische (deel)installaties. Op basis van tekeningen.
• Zorgen dat jij en je collega's in een veilige werkomgeving werken.
• Beantwoorden van vragen als klanten langskomen op jouw deelproject.
• Coachen van nieuwe hulp- en leerling monteurs elektrotechniek.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een groot personeelsfeest. Of een frietkar die op een vrijdagmiddag voor ons kantoor staat. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig én leergierig. Je durft fouten te maken en staat altijd klaar voor de klanten en je collega's. Daarnaast beschik je als toegewijde monteur elektrotechniek over:

• Een mbo 3-diploma Elektrotechniek.
• Minimaal 2 jaar ervaring in elektrotechniek.
• Een VCA-Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we dat je hier de cursus voor kan doen.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • iPhone en een iPad.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Monteur Elektrotechniek

Veendam MBO Elektrotechniek

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/monteur-elektrotechniek-2739

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.