Monteur Variass 07-09-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Monteur Variass 07-09-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

+31 (0)598 619 475

Gezocht: Monteur

Werk je graag met je handen, heb je interesse in techniek en werk je graag in teamverband? Zoek je een werkgever met doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar enthousiaste monteurs .

Jouw rol?
Als monteur ben je verantwoordelijk voor technische assemblagewerkzaamheden. Deze taken bevatten het voorbewerken, bestucken, solderen en afbouwen van (deel)producten. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het eindproduct of halffabricaat correct geassembleerd wordt. Ook verricht je (eenvoudige) testen aan de producten en herstelt en corrigeert fouten. Bij Variass investeren we graag in jouw ontwikkeling door middel van interne trainingen, waarbij je je kennis uitbreidt van componenten, technieken, solderen, montagevoorschriften en kwaliteitseisen. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het nodig dat je de Nederlandse taal beheerst.

Wat heeft Variass jou te bieden?
Je komt te werken in een hecht en toegewijd team. De sfeer is informeel en je wordt warm en hartelijk opgenomen. Afhankelijk van jouw wensen, inzet en ambities stippel je je groeipad (verder) uit samen met je leidinggevende en kijk je naar doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je:

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 32 tot 40 uur;
  • Een instapsalaris vanaf € 2.484,16 bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van je werkervaring;
  • Flexibele starttijden;
  • 27-vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. fulltime;
  • Collectiviteitskorting aanvullende zorgverzekering;
  • Pensioenregeling.

Naast ontwikkeling en hard werken vinden wij plezier maken en ontspanning erg belangrijk. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes. Ook hebben we verschillende keren per jaar leuke personeelsbijeenkomsten zoals BBQ's en lunches rondom feestdagen.

Over Variass
Variass is een High Tech bedrijf met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Een organisatie waar je goede ontwikkelmogelijkheden hebt. Om dit te ondersteunen hebben we een eigen Variass Academy waar we mensen bijscholen en verder ontwikkelen.

Variass heeft een nuchtere cultuur waarin de hechte samenwerking met onze klanten voorop staat. Wij ontwerpen en produceren een groot scala aan producten voor klanten in de medische, defensie & security en industriële markt. Met o.a. het produceren van medische apparatuur zoals infuuspompen, kanker behandelingssystemen en transplantatiesystemen dragen wij ook ons steentje bij in onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van digitalisering, duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Onze missie is: Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in hun business.

Match?
Ben jij klaar om je carrière te starten als monteur bij Variass? Solliciteer dan nu en sluit je aan bij onze toegewijde teams van professionals! Stuur je motivatie en cv naar Yasmin Zandvliet via . We kijken ernaar uit om kennis met je te maken. Heb je vragen en/of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ernst Mik via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCv Monteur
Indicatie salaris (min – max]2484 – 2484
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.variass.nl/monteurmechatronica/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.