BBL-Leerling Hoppenbrouwers Techniek 14-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. BBL-Leerling Hoppenbrouwers Techniek 14-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Als leerling-monteur leer jij hoe je waterleidingen en klimaatsystemen aanlegt. Vele leerlingen gingen je al voor. is al sinds jaar en dag een uitstekende leerschool. Bij ons kun je alle kanten op. Je volgt als leerling het bbl-traject werktuigbouwkunde. Ervaring? Dat heb je nog niet, want die ervaring ga je bij ons juist opdoen. Jij leert het vak van onze ervaren collega's en je praktijkopleider. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij .

Lever topkwaliteit

Slechts 1 dag in de week ga je naar school tijdens het bbl-traject werktuigbouwkunde. De rest van de week? Dan doe je bij ons ervaring op in de praktijk. Want op die manier leer je het snelst, met als doel dat je in no time zelf installaties kunt aanleggen. Bovendien kun je binnen ons leerbedrijf werkelijk alle kanten op. Je vindt onze installaties in bijvoorbeeld winkels, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en scholen. Maar ook bij drinkwaterbedrijven, kloosters, laboratoria en zelfs in pretparken! Samen kijken we welke markt het beste bij jou past.
Als bbl-leerling werk je bijvoorbeeld aan het klimaatsysteem in een nieuwe winkel of zorg je dat de watertoevoer in de showroom van een autogarage wordt aangelegd. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als bbl-leerling. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Leren van de fijne kneepjes van het vak. Dit doe je op de werkvloer onder begeleiding van ervaren monteurs die alles van het vak weten. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.
• Het monteren en installeren van werktuigbouwkundige (deel)installaties op basis van tekeningen of 3D modellen. Als je eraan toe bent, krijg je al snel meer verantwoordelijkheid.
• Het opdoen van kennis over veilig werken en de kwaliteitseisen voor werktuigbouwkundige installaties. Die kennis zet je in bij je dagelijkse werk.
• Volgen van een werktuigbouwkundige mbo-opleiding in bbl-vorm. Dat betekent dat je vier dagen per week werkt en één dag naar school gaat. Daarnaast krijg je één avond per week les in onze interne praktijkschool.

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, iemand met technisch inzicht en iemand die plezier in het werk heeft. Je wil leren groeien en weet dat je leert van fouten maken. Ook wil je weten hoe dingen werken en vind je het leuk om apparaten en installaties aan de praat te krijgen. Daarnaast beschik je over:

• Minimaal een vmbo-diploma.
• Een gezonde dosis motivatie voor een carrière in de techniek!
• Het diploma VCA Basis, of je bent bereid dit behalen.

Dit is voor jou, van ons

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een uitnodiging voor alle evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur W
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/bbl-traject-werktuigbouwkunde-2740?first_name=&last_name=&phone=&email=&contact=phone&contact=&contact=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.