Technicus E&I IJssel Technologie 23-12-2023

 1. Vacatures Veendam
 2. Technicus E&I IJssel Technologie 23-12-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Technicus E&I IJssel Technologie 12-11-2023

 • Locatie: Veendam

 1. Technicus E&I IJssel Technologie 12-11-2023

Introductie vacature

Solliciteren op "Technicus E&I"

IJssel Technologie Veendam

Technicus E&I

 • Techniek/industrie
 • Vast / Tijdelijk
 • Onderhoudsmonteur/Storingsmonteur
 • Midcareer (ervaren)
 • 40
 • MBO
 • € 3.950,00 (max)

Met veel afwisseling werken aan de beste elektrotechnische oplossingen voor onze klant? Zorgen voor vlekkeloos werkende installaties en machines en een gesmeerde productielijn bij onze klant? Laat de fabriek continu draaien als T echnicus E &I bij IJssel Technologie.

Wat ga je doen

Je wordt voornamelijk ingezet bij onze klant Nedmag, een producent van magnesiumzout. Hier speel je een essentiële rol in het oplossen van storingen of juist het voorkomen daarvan door tijdig preventief onderhoud uit te voeren. Wat het werk leuk maakt is dat het werk zo afwisselend is en dat daardoor elke dag weer anders is. Je pakt namelijk alle soorten werkzaamheden op binnen je expertise op het gebied van E&I, zoals:

 • Storingen : je bent verantwoordelijk voor het zoeken en vaststellen van complexe storingen aan de elektrotechnische en meet- en regeltechnische installaties in de fabriek. Je lost deze storingen snel en efficiënt op. De storingen zijn erg divers, denk aan storingen op het gebied van krachtstroom, elektromotoren, regelkleppen, frequentieregelaars, verlichting, etc.
 • Metingen : je voert diverse metingen uit, zoals flow-, druk-, niveau-, pH-, stof- en temperatuurmetingen en je voert hierbij controles, reparaties en kalibraties uit.
 • Onderhoud : je verricht correctief en preventief onderhoud aan productielijnen en verschillende machines (zoals vul- en inpakmachines). Doordat je pro actief handelt voorkom je de kans op storingen.
 • Verbeterprojecten : door jouw ervaring zie je hoe we storingen kunnen verminderen en je neemt initiatief om verbeterprojecten uit te voeren.

Kortom, het totale werkpakket voor een Technicus E&I. Je werkt hierbij vooral in dagdienst (7.30 - 16.00 uur). Eén keer in de twee maanden heb je één week storingsdienst en ben je oproepbaar na de dagdienst. De fabriek draait namelijk 24/7 door.

Jouw team
Vanuit IJssel Technologie werken we met ongeveer 40 collega's (waarvan 10 E&I monteurs) bij Nedmag. Met deze collega's vormen we de technische dienst en zijn we een hecht team. Er is oprechte aandacht voor iedereen en we zijn allemaal gek op techniek. We zijn nuchter, houden van hard werken, maar ook van een lolletje.

Wij bieden jou een plek waar jij jezelf goed kan ontwikkelen en waar jij jezelf kunt zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.300,- en € 3.950,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring). Per 1 januari 2024 worden deze salarissen verhoogd met 3,5% vanuit de Cao Metalektro.
 • Een functie voor 32-40 uur.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen.
 • Een winstdeling bij goede resultaten.
 • Een goed pensioen ( PME ).

Wat breng je mee

Als Technicus E&I is communicatie met de klant en collega's van groot belang. Naast jouw technische capaciteiten, vinden wij motivatie belangrijk. Wij verwachten niet dat jij alles al weet, bij IJssel leren wij zelf ook nog iedere dag. Verder vragen wij:

 • Een afgeronde mbo 4 opleiding richting elektrotechniek of mechatronica.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de maak-, food- of proces industrie.

Voldoe jij niet aan onze functie eisen, maar vind jij de vacature goed bij jou passen? Ook dan komen we graag met je in contact.

Wie zijn wij

Met een passie voor techniek en kennis van de laatste innovaties maken wij productiebedrijven meetbaar beter. Smart industry; daar zorgen wij voor. Dagelijks werken onze mensen bij onze partners en opdrachtgevers en maken wij deze bedrijven beter en beter. Vanuit onze vestiging in Veendam werken we voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe en zijn we o.a. partner bij : Avebe, Teijin, Cosun, Plegt Vos, TKF, Hempflax, Kikkoman, Kisuma en Nedmag . Wil je meer weten over IJssel? Bezoek dan https://www.ijssel.com/

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Technicus E&I door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Een e-mail sturen kan naar via , voor vragen kan je hem ook altijd even bellen of appen op 3.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]3950 – 3950
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)27 – 27
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitmuntendam.nl/technicus-e-i-ijssel-technologie-12-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.