Installatiemonteur Hoppenbrouwers Techniek 08-09-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Installatiemonteur Hoppenbrouwers Techniek 08-09-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Installatiemonteur

Veendam

Jij installeert kleine én grote werktuigbouwkundige installaties door het hele land. Als installatiemonteur verbeter jij het woon- en werkklimaat. Je monteert zelfstandig gevarieerde installaties door het hele land. Vier elk succes met je collega's van Veendam.

Lever topkwaliteit

Het maatschappelijke belang van een comfortabel woon-en werkklimaat maakt dat jij voldoening haalt uit je werk. Jouw kennis breng je daarom graag over op collega's en eventueel leerling-monteurs. De ene dag richt jij je op warmtepompen in een nieuwbouwproject binnen de woningbouw, de andere dag op gebouwbeheersystemen waarmee de temperatuur in ruimtes wordt geregeld in de utiliteit. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven installatiemonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Installeren van werktuigbouwkundige (deel)installaties.
• Bijhouden van revisietekeningen en overige documentatie, zodat klanten en collega's op de hoogte zijn van het proces.
• Plannen van werkzaamheden in overleg met de klant en het projectteam.
• Bestellen van materialen voor diverse projecten.
• Begeleiden van leerling-monteurs.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een avondje bowlen of een barbecue. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig en gericht op kwaliteit. In een zelfsturend team, waarbij je veel samenwerkt zijn dit belangrijke eigenschappen. Daarnaast beschik je als zorgvuldige installatiemonteur over:

• Minimaal een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde.
• Een VCA Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we dat je hier de cursus voor kan doen.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Telefoon.
  • Een uitnodiging voor alle evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Installatiemonteur

Veendam MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Utiliteit
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/installatiemonteur-2738

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.