Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 17-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Verzorgende IG Stichting Oosterlengte 17-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

  1. Verzorgende IG

Geen dag is hetzelfde, maar elke dag draag jij als zorgprofessional bij aan een fijne dag voor onze cliënten. Heb jij een hart voor de ouderenzorg en zijn de eigenschappen enthousiast en zorgzaam jou op het lijf geschreven? Kom dan bij Oosterlengte werken!

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Verpleeghuis 't Vondelhuys te Winschoten heeft in totaal 123 appartementen. De locatie bestaat uit meerdere afdelingen en biedt zorg en ondersteuning aan mensen met uiteenlopende zorgvragen die niet meer thuis kunnen wonen. Binnen deze locatie wonen er mensen met zowel somatische als psychogeriatrische zorgvragen, waarbij het accent in de toekomst meer richting de PG-zorg zal verschuiven. Samen met de verschillende disciplines zorgen we ervoor dat de bewoners een zinvolle dag hebben passend bij hun keuzes en wensen.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG bij Oosterlengte ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan onze cliënten. Van het uitvoeren van ADL-taken, verstrekken of toedienen van medicatie tot aan het rapporteren over de ontwikkelingen van cliënten. Als zorgprofessional weet jij als geen ander hoe je warme en professionele zorg verleent. Je verleent deze zorg op basis van individuele afspraken die zijn gemaakt met de cliënten en naasten, waarbij je de cliënt blijft uitdagen in wat hij zelf nog kan doen. Het leveren van een hoge kwaliteit zorg en bijdragen aan het welzijn van de cliënt staat hierbij hoog in het vaandel.

Wat breng je mee?
Je bent betrokken, proactief en leergierig. Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen om samen met je collega's de best mogelijke zorg aan onze cliënten te leveren. Het is belangrijk dat je:
• In het bezit bent van het diploma verzorgende IG of combi MZ/VZ;
• Staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister of daartoe bereid bent;
• Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanleveren.

Wat bieden wij je?
Een afwisselende en uitdagende baan in een gemoedelijke en respectvolle werksfeer is wat je bij Oosterlengte kunt verwachten. Je komt te werken in een enthousiast en deskundig team waar ruimte is voor eigen inbreng. Verder ontvang je het volgende:
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een inschaling in FWG 35 (€ 2466,72 - € 3256,53);
• Een functie voor 24 uur per week of meer. Wil je juist meer of minder werken? Dan gaan we graag met je in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden;
• Een contract 1 jaar met kans op een vaste aanstelling;
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen;
• 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering van 8,33% en een onregelmatigheidstoeslag;
• Pensioensopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale uitruilregeling voor je reiskosten en een bedrijfsfitness- en fietsplan.

In het kort

Tag locatie Vondelhuys somatische en PG-afdelingen Opleidingsniveau Mbo Plaats Winschoten Werkuren per week 24 uur of meer per week Salarisindicatie FWG 35 (€ 2466,72 - € 3256,53) Gepubliceerd op 2024-05-17 Functienaam Verzorgende IG Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-06-06

Laat van je horen!
Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kan reageren tot en met 6 juni. De sollicitatiegesprekken zullen plaatvinden op 11 en 18 juni.

Over Oosterlengte

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2466 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/verzorgende-ig-3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.