Vakantieheld Stichting Oosterlengte 20-05-2024

  1. Vacatures Veendam
  2. Vakantieheld Stichting Oosterlengte 20-05-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Logo Oosterlengte

Vakantiehelden in de zorg

Word vakantiekracht bij Oosterlengte

Niet alle helden dragen een cape, maar als toekomstige zorgprofessional ben jij de held voor onze cliënten. Naast een leuk salaris krijg je bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te leren van gezellige collega's met veel ervaring. Precies waar jij deze zomer naar op zoek bent? Kom dan werken bij Oosterlengte!

Aangenaam, wij zijn Oosterlengte.
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden deze visie belangrijk om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor de wensen van onze cliënten en medewerkers. We zoeken daarbij aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht bij Oosterlengte ben jij een belangrijke schakel in ons team. Je staat klaar voor je collega's om samen de beste zorg aan onze cliënten te geven. Je ondersteunt je collega's bij de dagelijkse werkzaamheden en helpt bij het uitvoeren van verzorgende (en verpleegkundige) handelingen. Op deze manier krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Wat breng je mee?
Jij bent sociaal, gemotiveerd en hebt al enige ervaring met het werken in de zorg. Het is belangrijk dat je:
• 17 jaar of ouder bent;
• Een opleiding in de zorgsector volgt. Jij bent een helpende, verzorgende, verpleegkundige of geneeskundige in opleiding;
• Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanleveren. Over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken, deze nemen wij namelijk voor onze rekening.

Wat breng je mee?
Jij bent sociaal, gemotiveerd en hebt al enige ervaring met het werken in de zorg. Het is belangrijk dat je:
• 17 jaar of ouder bent;
• Een opleiding in de zorgsector volgt. Jij bent een helpende, verzorgende, verpleegkundige of geneeskundige in opleiding;
• Een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt aanleveren. Over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken, deze nemen wij namelijk voor onze rekening.

Even zakelijk: de arbeidsvoorwaarden.
Als je bij Oosterlengte komt werken in de zomer is één ding zeker: jij hebt de leukste vakantiebaan! Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je vakantie bij elkaar te sparen, ideaal. Je ontvangt het volgende:

• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een bruto uurloon van € 13,78 of meer. Dit is afhankelijk van je functie;
• De mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je gaat werken. We plannen je in aan de hand van je beschikbaarheid;
• Een contract voor bepaalde tijd die we na de zomerperiode graag verlengen;
• Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

In het kort

Tag Word vakantiekracht bij Oosterlengte Dienstverband Een contract voor bepaalde tijd die we na de zomerperiode graag verlengen Opleidingsniveau Een opleiding in de zorgsector volgt. Jij bent een helpende, verzorgende, verpleegkundige of geneeskundige in opleiding Plaats alle locaties van Oosterlengte Salarisindicatie Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT met een bruto uurloon van € 13,78 of meer. Dit is afhankelijk van je functie; Gepubliceerd op 2024-05-15 Ingangsdatum in overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-07-15

Laat van je horen
Ben jij de vakantieheld die wij zoeken? Dan maken we je het graag gemakkelijk. Een motivatiebrief schrijven en je cv opsturen hoeft namelijk niet. App je voor- en achternaam en het woord 'vakantiewerk' naar via . Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte plek voor jou!

Logo Oosterlengte

Over Oosterlengte

Stichting Oosterlengte

  • Zeefbaan 2
  • 9672 BN Winschoten
  • +31 (0)597 - 47 17 00

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/vakantiehelden-in-de-zorg/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.