Psychiater Verslavingszorg Noord Nederland 05-04-2024

 1. Vacatures Veendam
 2. Psychiater Verslavingszorg Noord Nederland 05-04-2024

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Psychiater, outreachende verslavingszorg team Hoogezand Delfzijl

Locatie Outreachend team Noord Oost Groningen, Hoogezand Delfzijl

Uren 12- 16 uur per week

Begindatum Per in overleg

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) zoekt voor haar outreachende team Noordoost-Groningen, standplaats Hoogezand/Delfzijl een psychiater met passie voor onze cliënten. Het betreft hier een klein, hecht team, waar zelfstandigheid én gezamenlijkheid belangrijk zijn.

Een psychiater die zich wil verdiepen in de mens achter de verslaving. Een regiebehandelaar die zich voor onze cliënten inzet, maar niet de verantwoordelijkheid van cliënten overneemt en cliënten durft te confronteren met hun gedrag en keuzes. Wij zoeken een teamspeler die samen met andere professionals de juiste begeleiding en behandeling aan onze cliënten biedt.

Waar ga je werken?
Het outreachende team Hoogezand/Delfzijl biedt intensieve zorg en bemoeizorg op meerdere levensgebieden. Het doel is om persoonsgerichte en herstelondersteunende zorg te leveren op verschillende domeinen en met wisselende intensiteit.

In onze herstelbenadering staat centraal dat we cliënten ondersteunen om, ondanks mogelijke beperkingen, de regie op hun eigen leven weer te pakken. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van hoop, empowerment, verbinding en zingeving.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team die goed op elkaar is ingespeeld en gebruik maakt van de specifieke expertise van elk teamlid. We leveren de zorg met elkaar!

We delen informatie, reflecteren op ons handelen én zetten humor in!

Wat is jouw bijdrage?
In de functie van regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijk voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding. Jij zorgt voor inhoudelijke leiderschap; je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van de zorg. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en geeft psychiatrische behandeling. Je werkt nauw samen met de andere professionals in het multidisciplinaire team. Je inspireert je collega's met jouw kennis en kunde.

Je neemt deel aan bereikbaarheidsdiensten die aansluiten bij een goede werk-privé balans.

Wil je meer uren werken dan kan er gekeken worden om de uren van deze vacature te combineren met uren van een ander team bijvoorbeeld het team Noordwest-Groningen.

Wat verwachten wij van je?

 • Je bent BIG-geregistreerd als psychiater.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met verslavingsproblematiek.
 • Je stelt de cliënt centraal en staat naast de medewerkers en cliënten.
 • Je hebt affiniteit met psychotherapeutische behandeling van cliënten.
 • Je hebt affiniteit met oplossingsgericht werken.
 • Je kunt op een praktische, coachende en stimulerende wijze psychiatrische inzichten overbrengen binnen het team.

Daarnaast onderschrijf je het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende baan met bevlogen collega's in een goede, collegiale en loyale sfeer waarin ook regelmatig tijd is voor informele teammomenten.
 • Eventueel zijn extra uren beschikbaar door te combineren met een ander team binnen VNN.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een s alaris conform inschaling AMS .
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Een eigen opleidingsbudget.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.

Vragen over de vacature?

Voor meer informatie kun je bellen met Martin de Boer, manager outreachende verslavingszorg Groningen stad en regio, telefoon . Voor inhoudelijke informatie kun je ook bellen met: , , telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren tot 21 mei a.s. via de knop 'solliciteer direct'.

Onderdeel van de aanstellingsprocedure het inwinnen van referenties en dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over VNN
Verslavingszorg Noord Nederland zet zich in voor mensen die problemen ondervinden als gevolg van middelengebruik op het gebied van alcohol, drugs, tabak, gokken gamen. VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe. Er werken ruim 1000 medewerkers op 40 verschillende locaties, die verslavingszorg bieden aan ruim negenduizend cliënten.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bij alles wat we doen is oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.vnn.nl/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]2325 – 2600
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)12 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/psychiater-outreachende-verslavingszorg-team-hoogezand-delfzijl-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.