Service Monteur Bokma Klimaat 30-11-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Service Monteur Bokma Klimaat 30-11-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Service Monteur

Service Monteur Referentie: VAC24 Locatie: Veendam

Bokma Klimaat B.V. is sinds de oprichting in 1978 uitgegroeid naar een uniek bedrijf dat een belangrijk aandeel heeft in het reviseren, opwaarderen en/of het nieuw leveren van branderinstallaties voor de proces- en of verwarmingsindustrie. Waarbij er volledig merk onafhankelijk wordt gewerkt.

Door toename en uitbreiding van diverse werkzaamheden is binnen Bokma Klimaat B.V. een fulltime vacature ontstaan voor de functie van:

Service Monteur

Als Service monteur bij Bokma Klimaat B.V. ben je samen met je collega's het visitekaartje van het bedrijf. Je werkt zelfstandig aan onder andere gas- en olie gestookte (brander)installaties. Je bent verantwoordelijk voor het inregelen, verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud c.q. inspecties aan deze installaties.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een (afgeronde) middelbare Electro- technische opleiding die inzicht en werk ervaring heeft in de Electro- en/of gastechniek. Verder heb je een flexibele instelling en heb je goede contactuele en commerciële vaardigheden. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Bokma Klimaat B.V. biedt: een baan met een grote mate van verantwoordelijkheid, een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je een representatieve auto voor het uitoefenen van de functie. Je komt te werken in een op groei ingestelde onderneming met goede toekomstperspectieven. Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie kun je een brief met CV richten aan

Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie kun je een brief met CV richten aan:

Bokma Klimaat B.V.
t.a.v., Dhr. ,
De Zwaaikom 14a,
9641 KV Veendam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bokmabv.nl/service_monteur%C2%A0%20%C2%A0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.