Productie Operator Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 01-10-2023

  1. Vacatures Veendam
  2. Productie Operator Broekema;Transportbandenfabriek E.A. Broekema 01-10-2023

Werken in Veendam

 

Introductie vacature 

Productie operator

Productie

groeit en daarom zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste collega's om ons team mee te versterken. Hoe weet je nou of je aan onze functie eisen voldoet? Heel simpel!

Omschrijving

Heb je zin om aan het werk te gaan en om een vak te leren, dan kun je bij ons aan de slag! Wij zitten in de maakindustrie en dit houdt in dat wij van materialen een kant en klaar product maken. Van staal wat op rollen binnenkomt tot kant en klare zeefbanden die naar onze klanten over de hele wereld gaan. Binnen in onze productiehallen zijn verschillende afdelingen waar de onderdelen worden gefabriceerd. Waarnaar deze in het team eindmontage tot 1 geheel gemaakt worden. Elke afdeling heeft zijn eigen teams die met verschillende machines met elk een eigen bewerking hun taken doen. Afhankelijk van je interesse kun je je ontwikkelen tot een allround mechanisch operator. Maar ben je heel erg goed in een aantal soorten bewerkingen en vind je dit ook het leukst om te doen, dan wordt jij onze specialist op dat vakgebied.

Productie operator

Op onze afdeling worden riemen geproduceerd volgens een opdrachtenbon, patronen worden afgetekend en verbindingen voorbereidt. Op de bonnen die dagelijks verwerkt worden staan patronen en maatvoeringen die je moet kunnen interpreteren en meten. Vervolgens meet je de patronen uit op de riem en snij je deze af op de juiste lengtes. Om hier goed uit de verf te komen moet je enig technisch inzicht hebben (je moet een bon met maten kunnen visualiseren). Daarnaast moet je ook graag fysiek aan het werk willen. Heb je enig technisch inzicht en steek je graag de handen uit de mouwen, dan leren wij je het vak wel. Logisch denken en ruimtelijk inzicht zijn de kernwoorden voor deze functie.

Wij bieden

Een leuke baan binnen een bedrijf waar je van kunt maken wat je wil. Het kunnen, daar helpen wij je bij.

Altijd de ruimte om werkgerelateerde cursussen te volgen of om intern je verder te ontwikkelen.

Een startsalaris tussen de € 2.459,- en € 2.764,- bruto per maand (excl. ploegentoeslag van 14%), met doorgroei mogelijkheid naar maximaal 3.104,- bruto per maand. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing.

Een jaarcontract , wat bij goed functioneren omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd.

Klik hier

Aantal jaar ervaring

1

Niveau

VMBO / MBO

Aantal uur

32-40

CAO

Metaal en Techniek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMetaalbewerker
Indicatie salaris (min – max]2459 – 2764
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieVeendam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbroekema.nl/vacatures/productie-operator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitveendam.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Veendam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.